понеділок, 17 грудня 2012 17:00

Азаров створює штаб по боротьбі з негодою

Азаров створює штаб по боротьбі з негодою
Микола Азаров подякував усім за оперативну роботу і закликав готуватися до негоди. Фото: podrobnosti.ua

"Лікарні, дитячі установи, інтернати для людей похилого віку повинні бути під пильною увагою, необхідно забезпечити їх безперебійну роботу під час зимового періоду", - сказав прем'єр 17 грудня під час засідання Кабміну.

Про це повідомляє сайт прем'єр-міністра.

Глава уряду доручив створити в Кабінеті Міністрів постійно діючий оперативний штаб на холодний період, до складу якого увійдуть керівники практично всіх міністерств, зокрема МНС, Міноборони, Мінінфраструктури, МВС, Мінсоцполітики, МОЗ та ін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через негоду призупинений рух вантажівок на кордоні України з Румунією

"До роботи в штабі мають бути залучені практично всі міністерства, адже в кожного є своя сфера відповідальності на період негоди, - підкреслив Микола Азаров, нагадавши, що за останні дні погода підготувала серйозні випробування. - За суботу-неділю всі служби спрацювали оперативно. Хочу подякувати всім, хто прийняв участь у ліквідації наслідків стихії. Нам треба зробити висновки. І бути готовими до таких природних випробуванням. Зима тільки починається".

Прем'єр-міністр повідомив, що в деяких регіонах тривають роботи з відновлення енергопостачання в населені пункти, що постраждали від негоди. А також доручив вирішити питання фінансування закупівлі резервних запасів дизельного палива, які можуть знадобитися в майбутньому.

Зараз ви читаєте новину «Азаров створює штаб по боротьбі з негодою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі