неділя, 07 лютого 2010 22:11

Азаров рекомендує Тимошенко відпочити

Азаров рекомендує Тимошенко відпочити

Керівник штабу Віктора Януковича Микола Азаров упевнений у перемозі Віктора Януковича.

Про це він заявив під час включення в ефір програми Євгена Кисельова на телеканалі "Інтер".

Азарова не було в студії, сигнал передавали зі штабу "регіоналів".

"Хочу привітати всіх. У мене хороший настрій. Ви жартуєте, значить, ви разом із нами", - сказав керівник штабу Януковича, звертаючись до ведучого програми та запрошених у студію.

"Результати виборів абсолютно очевидні, - переконаний він. - Народ не міг проголосувати за цю владу, тому й такі результати. І ті хто голосував за Януковича, і ті хто проти, скоро переконаються, що життя стане кращим. І кожен рік доказуватиме цю, нашу правоту. В Україні буде стабільність, країна буде розвиватися, життя в Україні піде в кращий бік", - розповів російською Микола Азаров.

Азаров підкреслив, що демократичне правило, коли переможений кандидат бажає успіху переможцю на виборах, повинне врешті почати діяти в Україні.

Азаров сказав також, що Юлія Тимошенко напевне недовго вже працюватиме на посаді прем"єр-міністра.

"Я думаю, Юлія Тимошенко недовго буде прем"єром. Їй потрібно буде відпочити після цієї роботи. Вона багато їздила країною. Думаю, буде краще, якщо вона відпочине, - двічі повторив Азаров цю думку, - Юлія Тимошенко може готуватися вже тепер, аби отримати реванш на наступних виборах".

Коментуючи інформацію, що Азарова розглядають можливим прем"єр-міністром у разі виграшу Віктора Януковича, керівник штабу лідера "регіоналів", сказав, що він є членом команди і готовий працювати на будь-якій посаді у державній владі. І що це питання вирішуватиме коаліція.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров рекомендує Тимошенко відпочити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі