пʼятниця, 01 червня 2012 17:25

Азаров порадив Європі звернути, насамперед, увагу на расизм у себе

Азаров порадив Європі звернути, насамперед, увагу на расизм у себе
Микола Азаров вважає необґрунтованими заяви про расизм в Україні. Фото: dni.com.ua

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає необґрунтованими заяви європейських політиків про нібито існування расизму в Україні.

"Там же, де критика необґрунтована, як в цьому випадку, про який ви пишете - можна було б, перш за все, порадити звернути увагу на ситуацію у своїх країнах", - написав він на своїй сторінці в Facebook у п'ятницю, відповідаючи на питання користувача про висловлювання щодо проявів расизму, яка звучить на адресу України з боку європейських лідерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Назад ви можете повернутися в труні" - британський футболіст не радить співвітчизникам їхати на Євро-2012

Прем'єр вважає за необхідне зосередитися на роботі з модернізації країни, її оновлення, а до критичних зауважень на свою адресу ставитися об'єктивно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МЗС запевняють, що расизм - "надумана й міфічна проблема" України

"Там, де за ними стоїть бажання нам допомогти - безумовно, треба до критики прислухатися і робити відповідні висновки", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Азаров порадив Європі звернути, насамперед, увагу на расизм у себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі