середа, 24 жовтня 2012 11:06

Азаров обурився: Влада витягає країну з кризи, а опозиція бреше і не червоніє

Азаров обурився: Влада витягає країну з кризи, а опозиція бреше і не червоніє
Микола Азаров заявив, що країна змінюється на краще. Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров на сьогоднішньому засіданні уряду розкритикував заяви опонентів влади.

"Мало того, як вони зганьбилися, коли їздили Європою і закликали бойкотувати чемпіонат з футболу. Український народ репутацію своєї держави відстояв, а ці пани навіть не почервоніли, продовжують брехати. У чому вони тільки не звинувачують чинну владу, що тільки не вигадують, щоб довести, ніби ніяких позитивних змін в Україні немає. Вони що, розраховують, що таким чином люди забудуть, яке "покращення" вони зробили в Україні буквально кілька років тому? Тоді гривня обвалилася в два рази, громадяни не могли отримати вклади в банках, а зарплати та пенсії знецінювалися на очах, не будувалися ні лікарні, ні дитячі садки, ні дороги", - наголосив глава уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Руїну подолано": дефіцит держбюджету збільшився майже втричі

За його словами, людям потрібні не казки, а реальні результати.

"Складно, не так швидко , як ми хочемо, але країна змінюється на краще ... Послідовно реалізується нова соціальна політика президента, щокварталу підвищується зарплати та пенсії. Третій рік поспіль в країні зростає внутрішній товарообіг. Це свідчить про стале зростання купівельної спроможності громадян, правильність курсу на розвиток саме внутрішнього споживанні і при тому вітчизняних товарів. І все це в умовах, коли у світі у більшості європейських країн фінансова економічна криза", - заявив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров обурився: Влада витягає країну з кризи, а опозиція бреше і не червоніє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

170

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі