субота, 11 квітня 2015 14:53

Аваков закликає звільнити голову Донецької ОДА за "підтримку окупаційного режиму"

Аваков закликає звільнити голову Донецької ОДА за "підтримку окупаційного режиму"
Фото: focus.ua

Глава МВС Арсен Аваков закликає звільнити голову Донецької ОДА Олександра Кіхтенко через пропозиції відновлювати економічні зв'язки з окупованими територіями.

"Губернатор Донецької області Кіхтенко в інтерв'ю ZN - закликав відновлювати економічні зв'язки з окупованими територіями. Я закликаю розірвати зв'язки Кіхтенко з державною службою. На найближчому Кабміні обов'язково внесу пропозицію звільнити з посади голову Донецької ОДА! ", - написав Аваков у Фейсбуці.

"Ратував за підтримку окупаційного режиму, коли весь світ вводить санкції ?! Фінансувати режим терористів "економічними зв'язками"? - Це позиція - вибираю слово м'якше ... колобаранта! ". - зазначив він.

В інтерв'ю ZN.UA Кіхтенко заявив, що Україні необхідно відновлювати економічні зв'язки з окупованими територіями.

"Є Донецька область і її територія, частина якої тимчасово окупована. Але вона - наша, і нам доведеться її повертати. Крапка", - зазначив губернатор.

"Насправді розірвати економічні зв'язки між окупованою і не окупованою територією неможливо. Які б укази і постанови ми не видавали. Їх можна або ввести в якесь законне поле, домовляючись. Або ж заборонити - і відправити їх в тінь, породивши купу корупційних і контрабандних схем ", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Аваков закликає звільнити голову Донецької ОДА за "підтримку окупаційного режиму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі