вівторок, 05 грудня 2017 15:37

Аваков порадив Саакашвілі підкоритися

Аваков порадив Саакашвілі підкоритися
Арсен Аваков. Фото: Корреспондент.net

Підозрюваний у сприянні олігарху Сергію Курченку Міхеіл Саакашвілі повинен підкоритися вимогам закону й відповісти на висунуті звинувачення.

На цьому наголосив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Будь-який конфлікт має тільки законний шлях вирішення – поки не буде рішення суду – все те, що відбувається, не знайде рішення. Саакашвілі зобов'язаний підкоритися вимогам закону, пройти законну процедуру і відповісти на пред'явлені звинувачення, а не провокувати кров і зіткнення", - написав Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримання Саакашвілі. У сутичках є постраждалі, поліція застосувала спецзасоби

Зранку 5 грудня до квартири колишнього губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі прийшли з обшуком. Йому оголосили підозру у сприянні поваленню державного режиму.

Активісти заблокували машину з Саакашвілі. Після кількох годин - витягли політика і разом із ним пішли під Верховну Раду. Там зі сцени він звинуватив генпрокурора та СБУ в провокації і назвав владу "потворами" і "сволотами".

За інформацією слідства, Саакашвілі фінансував свої акції в Україні за рахунок злочинного угрупування Януковича. Зокрема, від Сергія Курченка отримав близько півмільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «Аваков порадив Саакашвілі підкоритися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі