четвер, 24 серпня 2017 11:12

"Армія в найкращій формі, дамо жорстку відсіч" - Порошенко про можливий наступ агресора

"Армія в найкращій формі, дамо жорстку відсіч" - Порошенко про можливий наступ агресора
Україна дасть жорстку відсіч російському агресору, якщо той піде у наступ, заявив президент Петро Порошенко. Фото: president.gov.ua

Україна дасть жорстку відсіч російському агресору, якщо той піде у наступ.

Про це заявив президент Петро Порошенко на військовому параді.

"Москва намагається придушити українську незалежність... Є три головні висновки з літопису української національної революції минулого століття. Маємо бути сильними і приділяти належну увагу своїй армії, для того щоб не годувати чужу. 100 років тому це зрозуміли надто пізно. Маємо бути єдиними. Навіть найміцніші мури впадуть, якщо всередині фортеці панує внутрішній розбрат", - сказав він.

"Маємо шукати і триматися за союзників", - додав Порошенко.

"Я впевнений у нашій армії, вона є в найкращій формі, ніж будь-коли. Це, до речі, оцінка європейських аналітичних центрів. Попереду багато роботи з її модернізації у сумісності з НАТО", - заявив президент.

За словами Порошенка, у тривалій перспективі Україна стримуватиме російську армію - "найбільшу у Європі і третю в світі".

"Україна готова дати жорстку військову відсіч агресору у спробі піти в наступ", - заявив він.

Також Порошенко заявив: "Впевнений в наших союзниках. Символічна участь у цьому параді керівників оборонних відомств і військовослужбовців збройних сил Великої Британії, Грузії, Естонії, Канади, Латвії, Литви, Молдови, Польщі, Румунії і США".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко Росії: "Собаки брешуть, а Україна йде в ЄС і НАТО"

24 серпня Україна відзначає 26-річницю Незалежності – державне свято на честь ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР Акта проголошення незалежності України.

Зараз ви читаєте новину «"Армія в найкращій формі, дамо жорстку відсіч" - Порошенко про можливий наступ агресора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі