четвер, 03 червня 2010 21:37

Януковича звинуватили у лукавстві через побиття мітингувальників

Януковича звинуватили у лукавстві через побиття мітингувальників

У фракції НУ-НС стверджують, що під стінами Палацу Україна, де виступав президент Віктор Янукович, били мітингувальників.

Про це сьогодні ввечері в ефірі Шустер Live заявив "нунсівець" Андрій Парубій.

"Кілька десятків молодих хлопців, які прийшли протестувати, були відведені міліцією. На те ж саме місце привели прихильників від Партії регіонів", - обурився він.

За словами нардепа, люди просто прийшли висловити свою позицію.

"Ми не робили масових заходів. Це акція, яка мала висвітлити позицію. Коли хлопців відтісняли, то їх серйозно били по ногах. А в той час Янукович говорив, що без сильної опозиції не буде сильної держави. Це лукавство", - наголосив Парубій.

"Нунсівець" нагадав, коли Янукович ішов на вибори, то говорив про добробут, про економічні і соціальні проблеми.

"Насправді він почав зачіпати ті теми, про які сам казав, що їх не треба зачіпати. Теми, які роз'єднують. За 100 днів жодної серйозної економічної і соціальної реформи. Натомість говорять про ЧФ і Голодомор", - підкреслив він.

Парубій також негативно оцінив закон про внутрішню і зовнішню політику.

"Це закон підлеглої країни. Він перетворює Україну із суб'єкта міжнародної політики в об'єкт. Цей закон реалізовує політику сусідньої держави, яка вимагала від України позаблоковий статус", - додав депутат.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Януковича звинуватили у лукавстві через побиття мітингувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі