субота, 25 лютого 2012 00:58

Януковича обурила згадка про рейтинг ПР: "Ви ображаєте моїх виборців"

Януковича обурила згадка про рейтинг ПР: "Ви ображаєте моїх виборців"

Президент Віктор Янукович вважає всі перемоги Партії регіонів - перемогою виборців.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалам, відповідаючи на запитання, як так відбувається, що на додаткових виборах, які проходять в різних областях, Партія регіонів, яка не має високого рейтингу, перемагає.

"Перш за все, дозвольте мені, у нас же свобода слова за столом, з вами не погодитись. Ні в якому разі не погодитись. Тому що ви ображаєте моїх виборців. Ви моїх виборців ображаєте", - обурився Янукович.

Президент додав: "Всі перемоги, які були на виборах, це були перемоги наших виборців. Всі перемоги. І це не було несподіванкою. Це дійсно був процес, відкритий, політичний".

"І на виборах 2004 року ми перемогли на цих виборах, брехня, яку розповсюдили про якісь підтасовки, це була брехня. Суди пройшли, ніяких суди не виявили порушень великих. Вони були з двох сторін. В 2006 році ми перемогли 32,16%. У 2007 році ми перемогли 35,3%", - додав він.

"Тому останні роки дійсно ми мали переваги, і суспільство нас підтримувало", - наголосив Янукович.

"І сьогодні ми йдемо по шляху виконання тих програм з якими ми йшли на вибори, - сказав він. - Ми і на ці вибори будемо іти з цими програмами".

Президент додав: "І якщо ми щось не виконали... перед тим як це зробити, спочатку треба було вилікувати цю країну підготувати для того, щоб мати таку можливість. В основному це соціальні питання. Все що стосується реальної політики, як кажуть, в політиці ніколи не буває остаточних перемог і поразок".

Відповідаючи на запитання про можливе застосування адмінресурсу на виборах, він сказав: "Розмови про це завжди були, є і будуть. Тому що ніколи не було такого, щоб сторона, яка програла, була задоволена. Але з року в рік країна стає більш демократичною, вона все більше цивілізовано прозоро підходить до виборів".

Зараз ви читаєте новину «Януковича обурила згадка про рейтинг ПР: "Ви ображаєте моїх виборців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі