понеділок, 15 березня 2010 14:06

Янукович вчинить з опозицією так, як Кучма - Кость Бондаренко

Янукович вчинить з опозицією так, як Кучма - Кость Бондаренко
Наша Україна-Народна Самооборона боїться попасти під монополію БЮТ, сказав Gazeta.ua політолог Кость Бондаренко, коментуючи внесення НУНСом постанови про скасування монополії на опозиційність лише однієї фракції.

"Вони хочуть самі виходити напряму на домовленості з Януковичем. І можливо творити альтернативні опозиційні структури, які даватимуть можливість політичного торгу", - пояснив Бондаренко.

"Регіонам" це вигідніше, бо вони можуть в будь-який час вчинити так, як вчинив Леонід Кучма. Коли в 2001 році були акції опозиції, він не визнавав цю опозицію. Він казав, що та опозиція, яка виходить на вулицю - це не опозиція, а самозванці. Він визнавав лише комуністів. Так само зараз може зробити Янукович. Скаже, що я не визнаю опозиційність Тимошенко. Я визнаю опозиційність, наприклад, Яценюка", -зазначив Бонадренко.

Раніше про створення опозиційних урядів та перехід в окремі опозиції заявили лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк та екс-прем"єрка Юлія Тимошенко.

Водночас Група "За Україну!" не приєднуватиметься до жодної з опозицій в парламенті, а також створить свою.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вчинить з опозицією так, як Кучма - Кость Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі