субота, 19 січня 2013 00:51

Янукович отримав дивіденди від вбивства Щербаня — Власенко

Янукович отримав дивіденди від вбивства Щербаня — Власенко
Фото: vgolos.com.ua

Віктор Янукович отримав дивіденди від вбивства народного депутата Євгена Щербаня. Якби останній був живим, Янукович не став би "губернатором".

Таку думку в ефірі телеканалу ТВі озвучив народний депутат і захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

Політик, зокрема, вважає, що заяви генпрокурора Віктора Пшонки про мотиви, які нібито мала лідерка "Батьківщини" в замовленні вбивства Щербаня, надумані.

"Пан Пшонка розказував про мотиви вбивства Щербаня. Я хочу сказати, що мотиви були у двох груп людей. Перша – це Віктор Янукович, який отримав дивіденди від вбивства Щербаня і буквально через чотири місяці після цього став "губернатором" Донецької області", - наголосив Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У справі Щербаня щодо Тимошенко дуже слабка доказова база — політолог

На його переконання, Янукович ніколи не посів би таку посаду за живого Щербаня.

"Крім того, економічні дивіденди отримало найближче бізнес-оточення президента Януковича. Це все "донецькі хлопці", Юлія Тимошенко до цього жодного стосунку не має", – запевнив Власенко.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України завершила розслідування кримінальної справи щодо вбивства народного депутата Євгена Щербаня в 1996 році. Екс-прем'єру Юлії Тимошенко в п'ятницю "вручено підозру" в організації цього злочину.

Зараз ви читаєте новину «Янукович отримав дивіденди від вбивства Щербаня — Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі