пʼятниця, 06 травня 2011 12:09

Янукович обіцяє підкинути грошенят майбутнім мамам і татам

Янукович обіцяє підкинути грошенят майбутнім мамам і татам

Розмір допомоги при народженні чи усиновленні дитини буде підвищуватися з року в рік.

Про це під час відвідин дитячого будинку "Любисток" в селі Нові Петрівці сказав президент України Віктор Янукович.

"Сімейна політика спрямована на те, щоб кожна сім'я отримувала допомогу при народженні та усиновлення дитини. І ця допомога з року в рік буде підвищуватися ", - сказав глава держави.

За словами Януковича, в Україні діє програма, яка передбачає поліпшення умов перебування дітей-сиріт в тих закладах, які є зараз в країні. Крім того, проводиться обов'язкове щорічне медичне обстеження дітей-сиріт. Крім того, за словами глави держави, відбувається щорічний медогляд дітей-сиріт

Президент також зазначив, що в країні повинні бути створені умови, щоб кожна сім'я, яка бажає усиновити дитину, могла це безперешкодно зробити.

Нагадаємо, що з 1 січня обсяг виплат за народження першої дитини еквівалентний 22 прожитковим мінімумам, що на початок року відповідає 17,952 тис. грн. Обсяг разової виплати відразу після народження – 7,344 грн., розмір щомісячних виплат протягом року – 884 грн.

Зараз ви читаєте новину «Янукович обіцяє підкинути грошенят майбутнім мамам і татам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі