понеділок, 01 лютого 2010 09:47

Янукович назвав Тігіпка серед можливих прем"єрів

Янукович назвав Тігіпка серед можливих прем"єрів
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що прем`єр-міністром після президентських виборів можуть стати і Сергій Тігіпко, і Арсеній Яценюк.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.

На питання, чи пропонував лідер регіоналів комусь посаду прем`єра, Янукович відповів: "Я не маю таких прав. Такі права має більшість у парламенті, яка буде сформована тільки після виборів".

"Що стосується моєї окремої думки - я її висловлю напередодні ухвалення цього рішення і на засіданні фракції, і, можливо, на засіданні майбутньої коаліції. Я не хочу багато прізвищ називати", - зазначив він.

"В тому числі може бути і Тігіпко, і Яценюк, і інші. Це люди, які мають право претендувати на цю посаду. Виборці, які проголосували за кандидатів, про яких йде мова, вони голосували за зміни", - заявив Янукович.

Він висловив переконання, що Тігіпко і Яценюк "ніколи не підуть проти своїх виборців".

"Вони голосували за них, тому що виборці хочуть змін в країні, вони хочуть модернізації, вони голосували за оновлення влади, і вони не будуть ніколи голосувати за представників цієї влади", - вважає лідер регіоналів.

"Те, що Юлія Тимошенко нав`язує себе їм різними технологіями, обіцянками, я вважаю, що вона не їх принижує, вона принижує, перш за все, себе", - наголосив Янукович.

Як відомо, раніше Тимошенко запропонувала Тігіпку обійняти посаду прем`єра після її перемоги на президентських виборах, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович назвав Тігіпка серед можливих прем"єрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі