четвер, 20 листопада 2008 20:10

Янукович і Путін зустрілися, щоб обговорити перспективи

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович підкреслює, що Партія регіонів і "Єдина Росія" як найвпливовіші політичні сили в двох країнах виступатимуть гарантами стабільності відносин між Україною та Росією.

Як повідомили у прес-службі Партії регіонів, про це він сказав сьогодні в ході зустрічі з прем`єр-міністром РФ, головою партії "Єдина Росія" Володимиром Путіним після закінчення роботи в Москві X з"їзду "Єдиної Росії".

"Як провідні політичні сили в своїх країнах ми активно підтримували й підтримуємо контакти з метою впливати на політику наших держав, з метою поглиблення відносин стратегічного партнерства Росії та України, а також розширення економічної кооперації", - зазначив В.Янукович.

У ході зустрічі обговорювалися перспективи подальшого розвитку співпраці двох партій, зокрема – наповнення якісно новим змістом договору про співпрацю між Партією регіонів і партією "Єдина Росія".

Крім того, в ході зустрічі сторони торкнулися питань необхідності відновлення традиційно добросусідських відносин між Україною та Росією, а також питання взаємодії та координації зусиль, спрямованих на подолання наслідків економічної кризи, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Путін зустрілися, щоб обговорити перспективи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі