четвер, 14 березня 2019 12:03

Якби не Бігус, ніколи б не дізналися про "переписки Гладковського" - Холодницький

Якби не Бігус, ніколи б не дізналися про "переписки Гладковського" - Холодницький
ДБР зареєструвало провадження щодо приховування матеріалів переписки з боку НАБУ. Фото: censor.net.ua

Національне антикорупційне бюро й надалі ховало б матеріали про розкрадання в Оборонпромі, якби за нього не взялися журналісти "Наших грошей".

Про це сказав керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в інтерв'ю "Цензору".

"Ніхто з прокурорів САП не знав про передачу оприлюднених Бігусом матеріалів спілкування Рогози та Жукова з співробітниками НАБУ. Заявляю офіційно: НАБУ незаконно умисно приховало від САП матеріали розслідування. Умисно чи ні – це встановить ДБР, провадження вже зареєстроване. Ми надамо повну підтримку у цьому питанні. Я категорично стверджую, що якби не Bihus.info, ми про це не дізналися б ніколи.

Директор НАБУ на своєму брифінгу брехав, що він не мав усієї справи, а були тільки окремі матеріали. Власне НАБУ і створене для того, щоб окремі матеріали перетворювати у справи", - наголосив Холодницький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ відповіло на звинувачення журналістів у покриванні корупції

Національне антикорупційне бюро ще 2017 року отримало переписку сина екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря, підприємців Віталія Жукова, Андрія Рогози та інших фігурантів корупційних схем Укроборонпрому. Антикорупціонери "ховали" провадження за гроші, з'ясували журналісти.

Зараз ви читаєте новину «Якби не Бігус, ніколи б не дізналися про "переписки Гладковського" - Холодницький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі