пʼятниця, 15 лютого 2019 11:48

Адмінресурс в дії: медиків агітували за Порошенка і дарували автомобілі
3

Фото: oporaua.org

У Хмельницькому голова облдержадміністрації зібрав медиків і агітував за кандидата у президенти Петра Порошенка. Про це повідомляють спостерігачі "Опори".

13 лютого проходило розширене засідання медиків при Департаменті охорони здоров'я облдержадміністрації, на якому були присутні голова ОДА Вадим Лозовий та народний депутат з "БПП" Андрій Шинькович.

Обоє наголошували на перевагах чинного президента та необхідності продовження його політики після виборів.

Потім на майдані відбулось урочисте вручення 23 нових легкових автомобілів Renault для амбулаторій.

Зовнішнє оформлення автомобілів було виконане в стилі партії "БПП".

Вартість 27 автомобілів – 15,6 млн грн. 3,5 млн – кошти з державного бюджету, 2,1 млн – з місцевих бюджетів. Вартість одного автомобіля 580 тис.

Заяви про причетність кандидата до реалізації програм, що здійснюються за кошти з державного та місцевих бюджетів, може створювати йому додаткові переваги на виборах. Такі дії є недоброчесними стосовно інших кандидатів та порушують принципи рівних можливостей, відкритості та прозорості виборчого процесу, наголошують спостерігачі.

Також органам влади і чиновникам забороняється участь у передвиборній агітації в робочий час, повідомляють в "Опорі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори президента: Порошенко прийшов у фаст-фуд

Президент, кандидат у президенти Петро Порошенко в робочий час почав агітувати за себе. У місті Ізмаїл Одеської області Порошенко з'явився на сцені близько 16.30.

Зараз ви читаєте новину «Адмінресурс в дії: медиків агітували за Порошенка і дарували автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі