понеділок, 11 травня 2009 14:54

Яценюк не бачить партнерів серед політиків

Яценюк не бачить партнерів серед політиків

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк заявляє, що поки не бачить для своєї громадської організації політичних партнерів.

"Я не виключаю, що у нас колись будуть політичні партнери, але сьогодні політичних партнерів я не бачу. Прийде виборча кампанія - розберемося. Потім всім роздамо. По заслугах, і не по заслугах", - зазначив Яценюк.

Говорячи про майбутню політичну боротьбу, політик підкреслив, що "прийти до влади - це набагато простіше, ніж потім з цією владою впоратися".

Основною помилкою всіх політичних партій і діячів він назвав той факт, що всі "відміряють шлях тільки до виборчої кампанії".

"Ось вибори виграли - а там хай трава не росте - ми вже при владі. А потім думають через певний період часу, як підтримати електорат", - сказав Яценюк.

Тому, на його переконання, "треба працювати впродовж п"яти років".

"Саме тому для мене дуже важливо, щоб ми з вами усвідомили, якщо громадська організація перейде до політичної партії і виграє цілий ряд виборчих кампаній, то ті люди, які представлені у виборчих списках, повинні працювати. Хто не працюватиме, ми з тими дуже швидко прощатимемося", - підсумував Яценюк, акцентуючи, що "такими є закони цього політичного жанру".

Нагадаємо, в квітні політик оголосив про свій намір балотуватися в президенти України.

За матеріалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Яценюк не бачить партнерів серед політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі