пʼятниця, 15 січня 2010 19:32

Яценюк нарахував три політичні штаби, що працюють проти нього

Яценюк нарахував три політичні штаби, що працюють проти нього

Лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк заявив, що його спостерігачі і представники на виборчих дільницях знатимуть про зміст виборчого протоколу за 30 секунд після його підписання.

Про це повідомляє прес-служба Арсенія Яценюка.

У п"ятницю в інтерв"ю журналістам після телемосту з активами регіональних організацій "Фронту Змін" в Києві Арсеній Яценюк підкреслив, що повністю готовий до виборчого процесу: "Я переконаний у позитивному результаті. Всі налаштовані на перемогу. Не просто на перемогу президента Яценюка, а на перемогу країни".

"У нас дуже чітко налаштована система. По-перше, практично 90% всіх довірених осіб кандидата в президенти Яценюка – це юристи. Коли я приймав це рішення півроку тому, то чудово розумів, з ким я воюю і хто з іншого боку. З іншого боку - абсолютно безпринципні люди, які контролюють все, в тому числі й судову гілку влади. І ти можеш протиставити тільки одне: фахового юриста і твою законну позицію", - зазначив він.

Арсеній Яценюк заявив, що по кожному факту фальсифікацій, який зможуть зафіксувати його спостерігачі, буде судитися.

"Будуть звернення до правоохоронних органів і буде відбуватися судовий розгляд справи по будь-яким спробам фальсифікувати результати виборів", - додав політик.

Він повідомив, що в четвер "Фронт Змін" протестував систему паралельного підрахунку голосів. Результат виборів буде відомий практично в режимі реального часу: "Буквально через 30 секунд після підписання протоколу я буду знати інформацію з приводу того, що відображено в протоколах".

За словами Арсенія Яценюка, така система необхідна для того, щоб попередити фальсифікації з заповненими протоколами: "У нас як відбувається на виборчих дільницях? Один протокол підписали, а зовсім інший протокол доїхав до окружної виборчої комісії. Це - основна модель фальсифікації".

"Є певні технічні складнощі, - додав він. - Але хотів би зазначити, що тільки три кандидати в президенти мають повноцінні штаби і повноцінних членів виборчих комісій і спостерігачів: це Тимошенко, Янукович і Яценюк. Власне кажучи, це ті три кандидати, які реально змагаються за перше місце. Боротьба складна, але правда, сила і перемога – на нашому боці!"

Арсеній Яценюк заявив, що на виборах очікує на результат, який дає можливість вийти в другий тур. При цьому він зазначив, що фальсифікації коливатимуться в межах 3-5%.

"Коли проти мене працюють два, а вже сьогодні з"явилася інформація, що три політичні штаби, щоб максимально відібрати результат у Яценюка, найважливіше – це зберегти те, що ти можеш зберегти. Такі правила політичної війни. Треба перемагати в цій війні", - підкреслив він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Яценюк нарахував три політичні штаби, що працюють проти нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі