четвер, 06 лютого 2014 10:04

В Раді розглядатимуть створення ТСК по Конституції, опозиція називає це "затягуванням часу"

В Раді розглядатимуть створення ТСК по Конституції, опозиція називає це "затягуванням часу"
Фото: www.litopys.com.ua

Сьогодні в порядку денному Верховної Ради першим питанням стоїть проект постанови про календарний план 4-ої сесії 7-го скликання.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Також депутати мають проголосувати за створення тимчасової спеціальної комісії для підготовки та узгодження законопроекту про внесення змін до Конституції України щодо повернення до парламентсько-президентської форми правління.

Автором постанови про її створення є народний депутат-"регіонал" Валерій Писаренко.

В коментарі Gazeta.ua "ударівець" Валерій Карпунцов розказав, що його фракція буде голосувати за створення комісії тільки у випадку, якщо це відбуватиметься в рамках правового поля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія закликала всіх, хто воює, прийняти "олімпійське перемир'я"

"Ми вже бачили останній приклад — начебто відміну диктаторських законів. Юридично варіант абсолютно неграмотний, чи грамотний неабсолютно. А наслідки ми вже вчора бачили. Якщо знову таким способом ми будемо гратися із конституцією, то ні до чого доброго це не призведе", - зауважив він.

За словами депутата легальні заходи та методи для повернення до Конституції існують.

"Якщо їх відкидають, то це від лукавого, якщо треба заговорити будь-яку тему, потрібно створити робочу групу, дати їй матеріал, який там і "засне". В даному випадку, якщо поставлене питання утворення групи, то це затягування часу", - додав Карпунцов.

Зараз ви читаєте новину «В Раді розглядатимуть створення ТСК по Конституції, опозиція називає це "затягуванням часу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі