середа, 12 червня 2013 10:58

Азаров нардепам: "Припиніть бойкотувати роботу парламенту!"

 Азаров нардепам: "Припиніть бойкотувати роботу парламенту!"
Фото: hvylya.org

Прем'єр-міністр Микола Азаров закликав народних депутатів припинити блокувати роботу парламенту та заважати розвитку економіки.

Про це він сказав під час засідання Кабінету міністрів.

Він наголосив, що уряд наразі багато уваги приділяє різним галузям економіки, зокрема таким, що пов'язані із інноваційними технологіями.

"Кабінет міністрів затвердив пріоритетні напрямки діяльності загальнодержавного та галузевого рівнів. Пріоритетними визначені, зокрема, напрямки інноваційних технологій, супер-комп'ютерні технічні засоби. Уряд вже створив фонд підтримки інноваційного бізнесу – першу в Україні установу, діяльність якої націлена на підтримки нових підприємств, які впроваджують інноваційні стандарти", - наголосив прем'єр-міністр.

Він також запевнив, що багато чого в цьому напрямку вже зроблено, зокрема ухвалено низку законів та змін до податкового кодексу.

"Минулого року прийнято закони про державну підтримку розвитку індустрії та інші.
У парламенті сьогодні знаходиться черговий пакет пропозицій стосовно нових стимулів для цих галузей", - наголосив він, і додав, що через блокування роботи ВР опозицією ці закони не можуть бути прийняті.

Азаров наголосив: "Припиніть бойкотувати роботу парламенту! Шановні народні депутати, не заважайте працювати на розвиток економіки, в тому числі присутні тут, в цьому залі".

На цей момент у залі засідань Кабінету міністрів були присутні народні депутати від ВО "Свобода" Андрій Іллєнко та Ігор Швайка.

Зараз ви читаєте новину « Азаров нардепам: "Припиніть бойкотувати роботу парламенту!" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі