вівторок, 17 липня 2018 05:50

"Застав її з іншим чоловіком. Це був спільний знайомий"

Автор: ФОТО з сайта www/INSTAGRAM.com / SHNUROVS
  Російський співак Сергій Шнуров побрався з Матильдою 2013-го. До того п’ять років жили у цивільному шлюбі
Російський співак Сергій Шнуров побрався з Матильдою 2013-го. До того п’ять років жили у цивільному шлюбі

Лідер російського гурту "Ленінград" 45-річний Сергій ШНУРОВ розлучився з Матильдою, 31 рік. Кажуть, вона подала позов через зради чоловіка.

— Шнуров специально представил все так, как будто это Матильда его бросила, — розповідають друзі екс-подружжя. — Однак ініціатором розриву був Сергій. Він втомився від домашніх скандалів. Матильда випивала. Після цього темпераментно з'ясовувала стосунки. Сергію вистачає емоцій на сцені, вдома хочеться відпочити. Останнім часом Матильда часто пропадала — йшла на вечірку і кілька днів не поверталася. Одного разу хтось із "доброзичливців" повідомив Шнурову, де її знайти. Він поїхав і в готельному номері застав її з іншим чоловіком. Це був їхній спільний знайомий.

Сергій і Матильда побралися 2013-го. До того п'ять років жили у цивільному шлюбі.

— Романтического предложения не делал. Как-то ночью искал колбасу в холодильнике. Матильда пришла помочь. Тогда и позвал ее замуж, — каже Шнуров.

Цей шлюб став для нього третім. Його першою дружиною була філософ Марія Ісмагілова. Мають спільну доньку Серафиму, 25 років. Удруге одружився з музичним менеджером Світланою Костіциною. 2000-го народила йому сина Аполлона.

Зараз ви читаєте новину «"Застав її з іншим чоловіком. Це був спільний знайомий"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі