четвер, 03 серпня 2006 19:28

Усі порчі невістці замовила свекруха

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Читачі звертаються за порадою і часто описують однакові симптоми свідомих втручань у їхню біоенергоінформаційну систему.

"Останнім часом став себе погано почувати: постійний головний біль, часті зміни настрою, небажання щось робити вдома, проблеми з дружиною, поганий сон, — пише Микола з Житомирщини. — Лікарі нічого серйозного не виявляють. Уважно читаю ваші публікації. Можливо, у мене також проблеми з біоенергетичним полем? Яким чином це можна виявити і як з вами зустрітися?"

Л. М. з Рівненської області так описує свій стан:

"Відчуваю, що зі мною щось сталося. Майже весь час на очах сльози, нічого не миле. Вже не пам"ятаю, коли востаннє було піднесення і хотілося жити. Маю роботу, є двоє синів, яких безмежно люблю. А от сімейне життя не склалося, розлучена. Півроку тому зустріла чоловіка, якого, думаю, покохала. Він запропонував одружитися, потім стосунки змінилися. З його ініціативи одруження відкладено. В душі порожнеча, я нічим не задоволена. Хочу бути такою, як півроку тому".

Авторам цих листів потрібно шукати людей, які познімали б порчі, вирівняли енергопотоки. Тоді вони повернуться до свого природного стану.

При корекції біосистеми люди дивуються: чому і за що їм пороблено. Адже впевнені, що нікому не бажають і не роблять зла. Причина свідомого втручання в біоенергоінформаційну систему в нас самих. Що напрацювали ми і наші предки, те й маємо. Коли в життєвих іспитах все відпрацьовано, тоді ситуація розв"язується.

"Майже все, що написано в статті "Люди не хочуть довго стояти біля мене" ("Газета по-українськи" за 9 червня 2006 року), про нас із чоловіком, — пише про своє нещасливе життя Галина з Львівщини. — Тридцять років тому познайомилися в Криму. Його мати незлюбила мене. Ми не сварилися, але при мені вона йому сказала: "На кого ти мамку проміняв?". Одного разу вона написала мені в листі, що була у циганки Ази і та сказала, що ми отримаємо квартиру. Так і сталося. Але думаю, що похід до Ази був пов"язаний не тільки з квартирою. Чоловіка як підмінили. Коли він приїхав з-за кордону, то нікому не привіз гостинців, а привіз чотири альбоми фотознімків розваг і фотокартки з коханкою.

Півроку тому зустріла чоловіка, якого, думаю, покохала

Свекруха кричала, що жити ми все одно не будемо. А я його ні забути, ні розлюбити не можу, хоча скільки було брехні та образ. Я сама собі дивуюся: невже це можна стерпіти? Чому його від мене відвертає? Признався при сварці, що любив мене тільки в Криму. А це — півроку.

В автобусі люди біля мене не сідають, хоча я на вигляд симпатична й добре зодягнена. Чому це? Допоможіть нам. Якщо чоловік не повернеться, мені здається, що я помру без нього".

Шановна пані Галино, і ви, і чоловік на фотознімку, який ви вклали до конверта, обплутані негативними енергетичними структурами. Їх треба знімати, щоб ви повернулися до свого нормального гармонійного стану. А далі вже розгорнеться ваша життєва програма.

Треба пам"ятати: після знімання порч, навроків нікому не дарується багатство, щастя, здоров"я, успіх? Просто після цього ніщо не заважає людині жити за своєю долею. Тобто що належить, те й отримаєте.

У моїй практиці була схожа ситуація. З Одеси на прийом приїхала змучена життям і хворобами Альона. "Випадково", хоча нічого випадкового не буває, вона зустрілася, покохала й одружилася з Олегом. А з боку свекрухи відчула ненависть, яка з часом не минала. Всі порчі, які були на Альоні, замовила свекруха. Вона фактично розбила шлюб і зруйнувала здоров"я своєї невістки.

Питається: за що?

Біоенергоінформаційна система тримає в собі все. Зокрема й інформацію про попередні реінкарнації. В одній із них Альона була дочкою своєї свекрухи – єдиною дитиною давнього багатого роду. Мати шукала їй достойну пару. Але дочка закохалася в чужинця з ворожої країни і таємно одружилася з ним. Мати прокляла її.

І Альона, і її свекруха забули цю історію. Але не забула інформаційна система. І коли життя їх звело у цій реінкарнації, щоб вони примирилися, енергетична пам"ять спрацювала. Ненависть без логічного пояснення охопила свекруху-матір. Вона перетворила і своє, і Альонине життя на кошмар. Замовлені порчі були помстою дочці-невістці за нерозумний вчинок у попередньому житті.


Від редакції. Якщо з вами або з вашими рідними, знайомими траплялися подібні випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це в редакцію "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «Усі порчі невістці замовила свекруха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі