вівторок, 12 липня 2011 07:00

Вітовська через два роки народить доньку

— Усі кажуть, що син на мене схожий. Але коли він усміхається, бачу в ньому риси Ірми, — розповідає про сина актор 42-річний Володимир Кокотунов. Його дружина, акторка Ірма Вітовська, 36 років, народила первістка 29 березня. Дитину назвали Орестом. — Охрестили на Миколая 22 травня. Хрещеними батьками стали родичі.

Глядіти дитину акторці допомагають чоловік і бабусі. Послугами няньки користуватися не хочуть. Ірма годуватиме сина груддю до півроку.

— До народження приготувалися заздалегідь, багато чого накупили. Тому всім, хто нам намагався щось подарувати, ми казали: "Давайте гроші, бо в нас усе є".

Багато одягу Оресту дісталося у спадок.

— Він у нас довгий. І навіть деякі речі, що дарувала наша подруга, акторка Аня Васильєва, в якої хлопець на рік старший, просто не підходили.

Подружжя планує ще дитину.

— Про другу задумувалися навіть тоді, коли робили першу. У пологовому будинку, коли лікарі нам запропонували прийти за другою дитиною, ми відповіли, що може через два-три роки. Хочемо ще доньку.

Для повернення форми після пологів Вітовська займається спортом.

— Для жінки, в якої акторська професія, просто немає іншого виходу. Кожен день намагаюся займатися вдома гімнастикою. Ходжу в басейн. Сподіваємося, до роботи повернуся ще до початку сезону, — каже акторка.

Зараз ви читаєте новину «Вітовська через два роки народить доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі