четвер, 25 вересня 2008 17:19

Віталіну Ющенко порівняли з американською актрисою

Автор: фото: АндрІй Ногін
  Дочка президента Віталіна Ющенко була єдиною українською моделлю на показі колекції дизайнерки Айни Гасе на Міланському тижні моди
Дочка президента Віталіна Ющенко була єдиною українською моделлю на показі колекції дизайнерки Айни Гасе на Міланському тижні моди

28-річна дочка президента Віталіна Ющенко минулої суботи виступила в ролі моделі української дизайнерки Айни Гасе на Міланському тижні моди.

У Музеї сучасного мистецтва в Італії розклали солом"яні пуфи й подушки, підлогою розкидали гарбузи. Айна Гасе представила нову колекцію "Жінка тільки для Бога" із 53 літніх суконь. Віталіна Ющенко, мати двох дітей, вийшла в довгій білій весільній сукні на бретелях. Її голову прикрашав вінок із довгими білими стрічками.

— Публіка зустріла колекцію гучними аплодисментами, — розповідає Айна Гасе, 33 роки. — Дочка Віктора Андрійовича була єдиною українською моделлю і з"явилася на показі останньою. Сукні вийшли красиві та сексуальні. Більшість із них уже замовили жінки з Італії та України. Сукню, в якій була Віталіна, не продамо — залишимо на згадку.

Віталіна з"явилася на показ останньою

Італійська преса написала, що дочка українського президента вродлива і схожа на американську актрису Анджеліну Джолі. На показ прийшов керівник Національної палати італійської моди "Камера мода" Маріо Боселлі. Він рідко відвідує дефіле.

— Продовжувати кар"єру моделі я не хочу, — зізнається Віталіна Ющенко. — Це була одноразова акція, щоби привернути увагу до української колекції.

Моделі виходили на подіум без прикрас. Сережки, брошки та браслети не привезли із міланського аеропорту — тих вихідних страйкувала місцева служба доставки.

Зараз ви читаєте новину «Віталіну Ющенко порівняли з американською актрисою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі