вівторок, 19 вересня 2017 06:31

Віталій Козловський розійшовся з нареченою

Автор: www.tabloid_pravda.com.ua
  Співак Віталій Козловський і ­модель Раміна Есхакзай почали разом ­з’являтися на людях узимку 2016 року. Вперше чоловік побачив Раміну на обкладинці журналу. Захотів познайомитися
Співак Віталій Козловський і ­модель Раміна Есхакзай почали разом ­з’являтися на людях узимку 2016 року. Вперше чоловік побачив Раміну на обкладинці журналу. Захотів познайомитися

Співак 32-річний ­Віталій Козловський ­розірвав заручини з Раміною ­Есхакзай, 25 років. Пропозицію зробив цьогоріч на свій день народження 6 березня. Були в стосунках понад рік.

Про розлад у пари повідомила в соцмережі Раміна.

"Это сложное решение приняла я. Причиной стала моя неготовность к созданию семьи. Причина не в изменах", — написала у "­Фейс­буку".

Раніше говорили про нетрадиційні сексуальні вподобання Віталія.

— Зараз такі чоловіки, що не зрозуміло, яка орієнтація. Тим паче в шоу-бізнесі. Багато прикладів, коли спочатку ніби нормальний. Сподіваюся, Віталій не такий, і мені пощастило, — говорила Раміна в інтерв'ю у червні.

— Люди з шоу-бізнесу не можуть змиритися з тим, що я гетеро. Періодично говорять: "Ти ж один із нас, ми бачилися в гей-клубах". Я ніколи там не з'являвся. Навіть не знаю, де вони розташовані, — каже Козловський.

Також Віталій мав стосунки з моделлю 27-річною Мариною Хорольською та радіоведучою Надією Івановою, 31 рік.

Есхакзай стала відомою після участі в телешоу "Холостяк". Закінчила Інститут журналістики Київського університету ім. Шевченка й Київський університет культури та мистецтв. Займалася модельним бізнесом, працювала на телебаченні. Її мати — українка. Батько — з Афганістану, працює в туристичному бізнесі. Раміна зустрічалася з сином хореографа Дмитра Коляденка 23-річним Філіпом.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Козловський розійшовся з нареченою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі