четвер, 24 червня 2021 07:15

Віктор Павлік учетверте став батьком

Автор: facebook.com / Віктор Павлік
  Віктор Павлік і Катерина Репяхова оформили стосунки торік у травні. 15 червня в них народився син Михайло
Віктор Павлік і Катерина Репяхова оформили стосунки торік у травні. 15 червня в них народився син Михайло

"Сьогодні, о 02:40, Михасик Павлік. 53 см, 3400 г. Слава Богу!" — написав у соцмережі 15 червня співак 55-річний Віктор ПАВЛІК. Він учетверте став батьком. Дружина 27-річна Катерина РЕПЯХОВА народила йому сина.

— Катя народжувала у приватному пологовому будинку в Києві, — розповідає Віктор Павлік. — 13 червня вона відсвяткувала іменини, а наступного дня в неї почалися перейми. Пологи тривали 5 годин. Я не був присутній під час народження малюка. Підтримував кохану до появи сина на світ. А от коли вже був агонь — вийшов у коридор. Повернувся в палату, як тільки Михайлик народився. Син — моя копія. Гарний малюк. Він і його мати почуваються добре. Скоро їх випишуть додому.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова побралися торік у травні. Зустрічалися з 2015-го. Жінка була концертною директоркою артиста. На той час він був одружений із танцівницею Ларисою Созаєвою. Розлучився з нею 2016-го. У шлюбі прожили 25 років. Мали спільного сина Павла. Він помер 7 серпня 2020-го від раку кісток. У Віктора Павліка залишилися старші діти від двох попередніх шлюбів: донька Христина й син Олександр. Співак має трьох онуків.

— Діти нас привітали. Вони добре ладнають із Катею. Раді, що я щасливий з нею, — говорить Павлік. — Олександр і Христина старші за Катю. Але я ніколи не зважав на різницю у віці. Це повинно лякати дружину, бо я набагато старший. Вона ще молода, а мені вже нічого втрачати. Казав їй: "Може, за 10 років стану безпорадний. Тобі доведеться дивитися за дідом". Вона відповіла, що прекрасно все розуміє.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Павлік учетверте став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі