пʼятниця, 12 січня 2018 05:20

Василь Власенко виграв 250 гривень

  Василь Власенко з села Чоповичі Малинського району Житомирської області три роки бере участь у розіграші подарунків від ”Газети ­по-українськи”
Василь Власенко з села Чоповичі Малинського району Житомирської області три роки бере участь у розіграші подарунків від ”Газети ­по-українськи”

— "Газета по-українськи" мені подобається давно. Матеріали цікаві, і ціна нормальна, — розповідає 67-річний Василь Власенко з села Чоповичі Малинського району Житомирської області.

Він передплатив "Газету по-українськи" на рік. Відправив копію квитанції на адресу редакції і виграв 250 грн. Гроші витратив на саджанці.

— Люблю рубрики "Їжа", "Сад і город", "Дім" та "Політика", — говорить Василь Йосипович. — Виписую вівторковий і п'ятничний номери з 2009 року.

Займається органічним землеробством. Працював будівель­ником.

— Жив у Києві. Як вийшов на пенсію, переїхав у село. У душі я агроном, хотів бути ближче до землі. Фрукти й овочі — це моє. Вирощую трохи для себе, трохи на продаж. Із такою пенсією інакше не можна: не продаси — лапки складеш. Добавили 170 гривень. Зараз моя пенсія — 60 доларів, — каже Василь Власенко.

— Дружина Світлана — домогосподарка. Донька Леся працює головним бухгалтером у Києві. Син Сергій — у магазині будівельних матеріалів.

Зараз ви читаєте новину «Василь Власенко виграв 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі