вівторок, 01 квітня 2008 19:28

Валерія винаймає у Лондоні двокімнатну квартиру

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  На ”Шоу Оксани Марченко” Валерію засипали мильними бульбашками. Для другого дубля прибиральниці мусили вимити підлогу. Фонограма звучала далі, Валерія виступу не перервала
На ”Шоу Оксани Марченко” Валерію засипали мильними бульбашками. Для другого дубля прибиральниці мусили вимити підлогу. Фонограма звучала далі, Валерія виступу не перервала

40-річна російська співачка Валерія збирається підкорити європейський музичний ринок. Новий диск "Аут оф контрол" ("Непідконтрольно") вона випустила у двох варіантах — російською й англійською. Альбом записували в музичних студіях Великої Британії.

— Майже щотижня літаємо з Англії в Росію і назад. Живемо на дві країни, хоч розірвись, — скаржиться Валерія.

До Києва вона прилетіла на зйомки програми "Шоу Оксани Марченко" на каналі "ТЕТ". Із нею приїхали чоловік, продюсер Йосип Пригожин, 38 років, та двоє дітей — 14-річна Аня та 9-річний Арсеній.

Перед зйомками розмовляємо у гримерній. На диванах розкиданий одяг, попід стінами стоять валізи. Візажистка припудрює доньку Валерії. Співачка в короткій блискучій сукні, платинове волосся гладко причесане.

— Як просувається ваша європейська кар"єра? — цікавлюся.

— У Британії триває ду-у-уже активна промокампанія, — примружується. — Моя робота зараз — роздача інтерв"ю для британських газет і журналів, — веде далі. — Скоро і на телебаченні з"являтимуся. Через тиждень на лондонському радіо вийде наш перший сингл. А вже потім підуть концерти. Поки що в Лондоні не виступаємо, маємо тільки корпоративні вечірки в Росії.

На презентацію альбому Валерії до Москви прилетів засновник британського гурту "Бі Джиз", 58-річний Робін Ґібб. Нещодавно Валерія переспівала його відомий хіт "Стейн елайв". Ґібб теж виконав там коротку партію.

— Ми просто на удачу переслали пісню в Америку, — згадує співачка. — Відіслали ще й акторові Джону Траволті — він знімався у фільмі "Лихоманка суботнього вечора", де звучала ця пісня. Траволта промовчав, а Робін Ґібб відреагував. Запросив нас до себе додому, ми познайомилися з його дружиною Двіною.

— Кажуть, Ґібб зауважив, що у вас краща енергетика, ніж у Мадонни?

— Усі так до цієї Мадонни причепились, — знизує плечима. — Не думаю, що в неї найкраща енергетика на світі, на яку треба було б рівнятися. Хоча західні газети дружно називали мене "Російською Мадонною", — хвалиться.

Слова до пісні Валерії "Брейк іт ол" ("Зруйнувати кохання") написав колишній продюсер гурту "Квін" Девід Річардс. Він також допомагав в аранжуванні. Питаю, як працювалося з Річардсом.

— Він незвична людина — тонка, вразлива. Розповідав мені, що довго не міг оговтатися, коли Фредді Меркюрі (соліст "Квін". — "ГПУ") пішов із життя. Девід сильно пив, потім довго відновлювався. Коли ми звернулися до Девіда, в нього була така ейфорія! Ми три дні просто жили в студії. Він кілька разів переписував текст пісні. Коли ми записували якісь особливо гарні партії, зводив руки до неба і гукав: "Фредді радіє!". Потім сказав, що завдяки нам знову відчув життя.

В іншому кінці гримерної голосно розмовляє по телефону чоловік Валерії, Йосип Пригожин. Співачка спочатку мовчить, потім гукає йому:

— Можно потише? Что ты, как Ильич на площади? Я сама себя не слышу!

Пригожин усміхається і примовкає.

— Чи плануєте кардинально змінити імідж, щоб "потіснити" ту ж Мадонну?

— Не хочу я нікого тіснити! — відхрещується Валерія. — На цій планеті знайдеться місце для кожного. У мене вже є свій глядач, причому багатомільйонний. Про такий ринок європейський артист і не мріє — весь пострадянський простір любить Валерію.

На завершення розповідає, що в Лондоні вони з чоловіком знімають двокімнатну квартиру в районі Белгравія. Дітей із собою не беруть, щоб не відривати їх від навчання.

— Зараз удосконалюю свою англійську, — каже Валерія. — Хоча всі інтерв"ю і так даю англійською, та у всьому треба розвиватися.

Зараз ви читаєте новину «Валерія винаймає у Лондоні двокімнатну квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі