вівторок, 28 листопада 2017 00:01

Валерій Кривошей помер від крововиливу в мозок

Від крововиливу у мозок помер 31-річний Валерій Кривошей із села Хейлівщина Чорнухинського району на Полтавщині. Останні два роки був депутатом районної ради.

— Валерій починав працювати слюсарем по газовому обладнанню, — каже секретар Хейлівщинської сільради Світлана Огур, 45 років. — Там помітили його професіоналізм і призначили керівником газової дільниці в Чорнухах. Під час прокладання газопроводу надівав чоботи і працював разом із робочими. Коли мені треба було поміняти в котлі автоматику, звернулася до Валерія. Він прислав ремонтну бригаду. Як виявилося, що в тих не було якоїсь запчастини, викликав інших фахівців. Завжди намагався, щоб робота була виконана швидко і якісно.

Попрощалися з Валерієм Кривошеєм 11 листопада. У нього залишилися батьки та сестра.

— Валєра зовсім не змінився, коли став депутатом, — говорить друг 33-річний Юрій Кононенко. — Почали навіть більше спілкуватися — двічі на день обмінювалися новинами. Якось узимку я на легковій машині застряв за 4 кілометри від села. Ніхто не міг допомогти. А Валєра прислав аварійну газову бригаду, яка витягнула з того замету. З ним ходили на полювання, могли на дві доби поїхати на риболовлю. Він усім піднімав настрій — то тост придумає, то анекдот розкаже. Ми обидва нежонаті, тому найбільше мріяли погуляти на весіллі один одного.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Кривошей помер від крововиливу в мозок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі