пʼятниця, 15 грудня 2017 06:20

Валентина Линник виграла 250 гривень

Автор: ФОТО надане Валентиною Линник
  Валентина Линник із села Горобіївка Канівського району на Черкащині працює листоношею. ”Газету по-українськи” читає 11 років
Валентина Линник із села Горобіївка Канівського району на Черкащині працює листоношею. ”Газету по-українськи” читає 11 років

— Перемога в розіграші від "Газети по-українськи" — мій перший виграш у житті. Надсилала квитанції про передплату три роки. Мріяла виграти мотокосу, — розповідає 54-річна Валентина Линник із села Горобіївка Канівського району Черкаської області.

Вона передплатила "Газету по-українськи" на рік. Щоб взяти участь у розіграші, надіслала копію квитанції на адресу редакції. Отримала 250 грн.

— За ці гроші ще на рік передплатила "Газету по-українськи", — каже Валентина Олексіївна. — Читаю видання з 2006-го. Подобаються рубрики "Політика", "Скандали", "Їжа" та кросворди. Працюю листоношею. Односельчан агітую, щоб виписували "Газету по-українськи" собі. Цього року десятеро передплатили. Дехто збирається брати участь у розіграші.

Чоловік 56-річний Олексій Володимирович зараз на пенсії. Працював трактористом.

— Ми 33 роки в шлюбі. Познайомилися на весіллі в знайомих. Маємо двох дітей. Дочці Оксані 32 роки. Живе за 30 кілометрів від нас. Працює в банку. Виховує 12-річну Інну та Владислава, 8 років. Син 29-річний Ігор одружений. Має доньку Єву. Їй 1,5 року. Живе на Житомирщині. Працював там — і зустрів дружину. За освітою — інженер автомобілів та автомобільного господарства.

Із чоловіком тримаємо корову, троє свиней, курей, качок і кролів. Часом продаємо картоплю, як гарно вродить. У селі роботи нема, крім пошти. Куди я піду в такому віці? А тут знаю, що отримаю зарплату. Хай маленьку, але дадуть. У грудні скорочують ще один робочий день. Працювали три дні на тиждень, а будемо тепер два, — говорить Валентина Линник.

Зараз ви читаєте новину «Валентина Линник виграла 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі