четвер, 12 листопада 2020 05:45

Валентина Гаврилюк виграла кухонний набір

Автор: ФОТО надане Валентиною Гаврилюк
  Валентина Гаврилюк із села Бикова Гребля Білоцерківського району на Київщині передплачує ”Газету по-українськи” 12 років
Валентина Гаврилюк із села Бикова Гребля Білоцерківського району на Київщині передплачує ”Газету по-українськи” 12 років

— Подарунку зраділа. У кухонний набір входить фартух і рукавиці. Виготовлені з лляного полотна і мають логотип "Газети по-українськи". Набір віддала доньці. Забере його в нову хату, коли закінчиться ремонт, — каже 62-річна Валентина Гаврилюк із села Бикова Гребля ­Білоцерківського району на Київщині.

"Газету по-українськи" вона передплачує 12 років. Відправила копію квитанції на адресу редакції й виграла кухонний набір.

— Нам це видання порадили на пошті. Подобається, що є багато чого читати. Чоловік наполіг, щоб передплатила й висилала квитанції на розіграш, — говорить Валентина Василівна.

Народилася в селі Черкас, яке входить до Биково-Гребельської сільської ради.

— До заміжжя працювала завклубом, — розповідає Валентина Василівна. — А за рік пішла в торгівлю. Робила завідувачкою магазину в сусідньому селі Бикова Гребля. Познайомилася з першим чоловіком Валентином. У 21 вийшла заміж. За рік народила двох дітей. Дочку — 2 січня, а сина — 26 лис­топада. Чоловік назвав їх Людмилою і Русланом. Коли оформляла документи, люди думали, що помилка в народженні. Не вірили, що таке можливо.

Донька Людмила живе в селі Бикова Гребля, а син — у місті Біла Церква.

— Валентин у 35 років помер через хворобу. Вісім років жила сама, а потім друзі познайомили з Олександром. Він із Рівненщини. Старший за мене на рік, але ще не був одружений. Дітей моїх виховував, як своїх. Ніколи від нього не чули поганого слова. Був гарним господарем і чоловіком. Свекруха нас добре сприйняла. Прожили з Сашею 20 років. У березні торік помер. Живу тепер з дітьми й онуками, яких у мене четверо. Найстаршому 20, а найменшим двійнятам по 3,5 року, — каже Валентина Гаврилюк.

Зараз ви читаєте новину «Валентина Гаврилюк виграла кухонний набір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі