вівторок, 08 грудня 2009 08:20

Вагітна Олександра Ніколаєнко приїхала на конкурс краси

Студентка з Нової Каховки на Херсонщині 22-річна Ганна Пославська перемогла в конкурсі "Міс Україна Всесвіт-2010". Він відбувся 5 грудня в столичному готелі "Інтерконтиненталь". За титул боролися 15 претенденток.

У ресторані готелю два десятки столиків зарезервовано для віп-гостей.

— Чтобы ни одного "левого"! — наказує метрдотелю охоронець. — И все должны быть в вечернем. Никаких кроссовок, даже на журналистах!

Біля готелю паркуються чорні "мерседеси" та джипи. Приїхали донька спікера Володимира Литвина — Олена, ресторатор Микола Тищенко. Чекають на власницю конкурсу 28-річну Олександру Ніколаєнко. Вона з"являється з чоловіком — мільярдером Філом Раффіном, 74 роки. В Олександри видно круглий живіт. Кажуть, вона на шостому місяці вагітності.

— Я нічого не коментуватиму. Про такі речі говорять постфактум, — усміхається, позує фотографам.

Голлівудська актриса 76-річна Джоан Коллінз іде під руку з п"ятим чоловіком Персі ґібсоном, 44 роки. Вона прилетіла на день, щоб узяти участь у роботі журі. Їй забронювали королівський номер за 7,5 тис. євро на добу. Джоан відмовилася від послуг перукаря й візажиста. Сказала, що макіяж і зачіску робитиме сама.

— Перед конкурсом їздила на коротку екскурсію містом, — розповідає. — Мене вразила ваша архітектура. Крамниць багато, але вони задорогі. Я була в Пасажі на Хрещатику. Зайшла в бутик із панчохами й одразу вийшла з круглими очима. Панчохи за 70 доларів — це дуже дорого.

Відвідати Лавру Коллінз не захотіла, вона — іудейка. Поїхала обідати до ресторану "Егоїст", де куштувала українські страви.

— Дуже сподобалися бапушкі, — сміється, намагається вимовити українське слово. — Тобто пампушки. Вері тесті! (Дуже смачні. — "ГПУ".)

— А я вареники з вишнями люблю, — каже російський боксер 36-річний Микола Валуєв. Його теж запросили в журі. До Києва привіз дружину Галину. — Галя мені довіряє. Але я взяв її з собою, щоби зайвий раз не нервувала. Вона ж знає, що в Україні дуже вродливі дівчата.

Фотомодель Крістен Пазік, дружина футболіста Андрія Шевченка, також оцінювала претенденток. Чоловік прилетів із Одеси одразу по закінченні матчу між "Динамо" (Київ) та місцевим "Чорноморцем". Андрій сідає за столик навпроти журі, спиною до сцени. На дівчат не дивиться, підморгує Крістен.

Голлівудський актор 49-річний Жан-Клод Ван Дамм приходить за годину до завершення конкурсу. Разом із бізнесменом Олександром Онищенком сідає біля входу. За склянку віскі дає офіціанту 400 грн. За столик підсідає актриса Ольга Сумська, 43 роки. Розмовляє із сусідами, помічає Ван Дамма.

— О! — розвертається до нього.

— У вас гарне обличчя, — робить той комплімент. — Я збираюся знімати в Україні фільм і шукаю акторів. Залиште свій телефон.

Сумська дзвонить на мобільний Ван Дамма, щоб він зберіг її номер.

— А оце моя донька Тоня, — показує на 18-річну Антоніну Паперну, яка сидить неподалік.

Джоан Коллінз одягає переможниці конкурсу Ганні Пославській корону з білого золота та діамантів. Олександра Ніколаєнко дарує їй ключі від "мерседеса". У травні Ганна представлятиме Україну на конкурсі "Міс Всесвіт".

Корону першої віце-міс вручають 21-річній Юліані Лопаті з Дніпропетровська. У її прізвищі роблять наголос на останньому складі. Другою віце-міс стала луганчанка 24-річна Ганна Поболєлова.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Олександра Ніколаєнко приїхала на конкурс краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі