пʼятниця, 07 серпня 2015 06:45

"Покращилося самопочуття, знову з'явився апетит"

— Різко погіршилося здоров'я — боліло все тіло, лікарі не могли встановити причину. Втратила апетит, зник інтерес до життя. Не цікавила ні робота, ні родина, ні відпочинок. Могла годинами лежати й дивитися в одну точку, — розповідає 32-річна Наталя Заблоцька із Черкас. — Рідні порадили звернутися до Лідії Михайлівни, яка допомагає людям молитвою, травами та свяченою водою.

Після першого прийому відчула полегшення. Лідія Михайлівна пояснила, що такий стан — то від людських заздрощів. Порадила пити трави. За два дні покращилося самопочуття, знову з'явився апетит.

— Лідія Михайлівна повернула мене до життя. Приймаю трави, які вона порадила. Знаю від людей, що Лідія із 14 років переймала знання пращурів, добре розуміється на цілющих травах, знає, яку з якою поєднати. За допомогою молитви та свяченої води позбавляє від самотності, безсоння, залежності. Консультує з питань бізнесу, домашнього господарства. Очищує житло та встановлює захист. Має дуже сильну енергетику, яку зміцнює у святих місцях, біля мощей і чудодійних ікон.

Телефони Лідії Михайлівни:

0(472) 38 26 29, 0(67) 603 95 28.

Зараз ви читаєте новину «"Покращилося самопочуття, знову з'явився апетит"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі