понеділок, 17 грудня 2007 18:23

В Олександра Малініна народився онук

Російський співак Олександр Малінін, 49 років, став дідусем. 11 грудня в одному з приватних московських пологових будинків з"явився на світ його онук. Вага хлопчика 3 кг 800 г, зріст 53 см. Його народила дружина пасинка співака — Антона, 25 років.

Від скрипальки Інни Малінін має рідного сина Микиту, 26 років. Він теж співає. Якось навіть переміг у шоу "Фабрика зірок-3". Та батько з ним не спілкується. Він образився, що син не хоче співати з ним романси.

Ще в Малініна є донька Кіра, 21 рік, — від співачки Ольги Зарубіної. Мати Антона — третя дружина Малініна Емма — народила співакові двійнят — Фрола й Устину. Їм по 7 років. Хлопчик грає на скрипці, а дівчинка— на фортеп"яно. Емма — бізнесвумен: має власну гінекологічну клініку та кілька аптек. Жінка  налагодила виробництво бальяну — мила для інтимної гігієни, яке  вигадала сама.

Мати Малініна Ангеліна Анатоліївна живе з сином у Москві. Із  батьком, 75-річним Миколою Вигузовим, співак не спілкується. Той має непростий характер, любить випити. Мешкає чоловік у селі Косуліно Свердловської області.

— Я кажу Саші, щоб дав грошей. А він: "Папа, давай не будем о финансах". Ніколи не спитає, чи мені щось треба. Лише хвалиться новими годинниками за 50 тисяч доларів та браслетами з діамантами, — скаржиться Микола Степанович.

Зараз ви читаєте новину «В Олександра Малініна народився онук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі