вівторок, 26 липня 2016 06:05

Тетяну Литвинову до вівтаря вів син

Автор: Фото надане Олегом Головацьким
  Тетяна Литвинова із російським бізнесменом Ярославом Трухановим прожила у цивільному шлюбі чотири роки
Тетяна Литвинова із російським бізнесменом Ярославом Трухановим прожила у цивільному шлюбі чотири роки

42-річна Тетяна Литвинова, суддя телепроекту "МастерШеф" на каналі СТБ, вийшла заміж. Її обранцем став російський бізнесмен Ярослав Труханов, 42 роки. Весілля святкували в передмісті Львова.

— З Ярославом познайомилися на матчі футбольної збірної України під час Євро-2012 у Києві. Друзі спеціально купили нам квитки. Подруга знала, що я зацікавлю Ярослава, — каже Тетяна Литвинова. — Після матчу пішли з ним на танці. З тих пір і закрутився наш роман. Зустрічалися двічі на місяць.

До одруження прожили в цивільному шлюбі чотири роки.

— Досі не можу забути, як мені освідчувався. Ярослав повернувся з тривалого відрядження у Китай. Ми якраз закінчили будувати дім. Цілий день провозилися в саду. Стомилися страшенно. Лягли. Раптом Ярослав з-під дивана дістає пляшку шампанського й келихи. Розклав вогонь у каміні. З кишені вийняв обручку й сказав: "Малыш, лучшего ­момента я не найду". Це було так по-домашньому, без пафосу й зайвих слів.

Тетяна Литвинова від першого шлюбу виховує сина 17-річного Володимира. Хлопець навчається у США.

— Коли син дізнався про одруження, спитав — навіщо воно мені треба. Але потім схвалив моє рішення. Для мене важливо почути його згоду. Володимир привів мене до вівтаря, бо батько хворіє і не зміг приїхати на весілля, — розповідає Тетяна.

Пара влаштувала півонієве весілля. Ресторан і торт прикрасили цими квітами.

— Я організовувала, а Ярослав за все платив, — говорить. — До дрес-коду нікого не прив'язувала. Живемо в кризовий час, тож попросила жінок підібрати цікаві капелюшки. Весільну сукню шила на замовлення. Обійшла всі весільні салони. Навіть на кілька днів літала до Італії. Надіваю плаття, воно ніби й гарне, але не моє.

Святкували в оздоровчому комплексі "Едем Резорт СПА".

У весільну подорож поїхали перед одруженням. Відпочили в Африці на острові Занзібар.

— У нас буде кілька медових місяців. Восени після зйомки шостого сезону "МастерШеф" вирушимо ще в одну подорож. Любимо дайвінг. Кожні півроку летимо в нове місце — попірнати.

Тетяна мала власний ресторан в Одесі. Заклад згорів 2010-го. Яро­слав Труханов — топ-менеджер. Консультує компанії та виводить їх із кризових ситуацій. Від першого шлюбу має 21-річного сина Володимира й доньку Марію, 8 років.

Зараз ви читаєте новину «Тетяну Литвинову до вівтаря вів син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі