вівторок, 03 липня 2018 05:50

Тетяну Пестову з донькою машина збила на тротуарі
2

Із Тетяною Пестовою та її донькою Марією прощалися в Запорізькій обласній філармонії. Прийшли кілька сотень людей. Несли квіти й іграшки
Фото: www.iz.com.ua

У Запоріжжі справлятимуть сороковини за 36-річною Тетяною Пестовою та її донькою Марією, 4 роки. 2 червня їх на тротуарі збила автівка. Дів­чинка загинула на місці, жінка померла в реанімації.

— Того дня водій БМВ із литовськими номерами влаштував перегони на набережній, — розповідає Катерина Людвік, речниця поліції Запоріжжя. — На великій швидкості автомобіль вилетів на тротуар, де збив маму з дитиною. Всі, хто був у машині, втекли. Двох пасажирів наздогнали перехожі, а водія затримали за кілька годин. Ним виявився громадянин Вірменії. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Тетяна Пестова працювала у відділі управління персоналом Запорізької облдержадміністрації. З чоловіком 36-річним Андрієм виховували двох дітей. Їхній старшій доньці Анні 11 років.

— У день аварії Таня мала вихідний, — говорить колега Зінаїда Прокопенко, 52 роки. — Із родиною вирушила на прогулянку. Аварія сталася на очах у її чоловіка і старшої доньки. Вони досі не оговталися.

Зараз ви читаєте новину «Тетяну Пестову з донькою машина збила на тротуарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі