пʼятниця, 09 листопада 2018 05:20

Тамара Волошина виграла 500 гривень

Автор: Фото надане Тамарою Волошиною
  Тамара Волошина з села Вільне Апостолівського району на Дніпропетровщині три роки передплачує ”Газету по-українськи”
Тамара Волошина з села Вільне Апостолівського району на Дніпропетровщині три роки передплачує ”Газету по-українськи”

— На виграні гроші передплачу "Газету по-українськи" на наступний рік і знову вишлю квитанцію. Хочу виграти путівку в санаторій. Не важливо, в який. Мрію відпочити від сільської роботи, — каже 68-річна Тамара Волошина з села Вільне Апостолівського району на Дніпропетровщині.

Вона три роки передплачує "Газету по-українськи". Копію квитанції надіслала на адресу редакції й виграла 500 грн.

— На виграші в мене легка рука. У радянські часи в лотерею виграла 100 карбованців. Тоді це була солідна сума — як місячна зарплата. Потім у районній газеті виграла гусятницю, — розповідає Тамара Петрівна. — У нашому селі "Газету по-українськи" виписувала листоноша Наталія Діброва. Давала читати своїм сусідам, серед них і моїй подрузі Світлані Дзюбчук. Одного разу вона дзвонить і хвалиться, що їхня сусідка Ніна Драшко виграла путівку в одеський санаторій. Я й собі передплатила. Тепер рекламую "Газету по-українськи" знайомим, бо не кожне видання розігрує призи для читачів.

Тамара Волошина народилася в селі Мар'ївка Софіївського району Дніпропетровської області. У Вільне переїхала за направленням у колгосп. Працювала бухгалтером.

— Тут познайомилася зі своїм чоловіком Володимиром Сергійовичем. Він старший за мене на чотири роки. Працював механіком. За рік ­одружилися. Жили біля свекрухи. Колгосп дав безвідсотковий кредит. Ми за рік побудували хату. Народили сина й дочку. Сергієві 47 років. Робить у Кривому Розі в охоронній фірмі. Дім для нього ми зводили 11 років. Донька 38-річна Юлія 11 років працювала в міліції. Після реформи не підійшла за віком. Оформилася підприємцем з пошиття і ремонту одягу. Маємо з чоловіком п'ятьох онуків, — говорить Тамара Петрівна.

Зараз ви читаєте новину «Тамара Волошина виграла 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі