середа, 30 травня 2018 06:55

Тала Калатай розлучилася після 15 років шлюбу 

Автор: WWW.FACEBOOK.COM / ТАЛА КАЛАТАЙ
  Телеведуча Тала Калатай та продюсер Андрій Слободян у шлюбі виховували доньку 13-річну Марію та сина Макара, 4 роки. Діти залишаться з матір’ю
Телеведуча Тала Калатай та продюсер Андрій Слободян у шлюбі виховували доньку 13-річну Марію та сина Макара, 4 роки. Діти залишаться з матір’ю

Телеведуча та актриса 35-річна Тала Калатай розлучилася з чоловіком продюсером Андрієм Слободяном, 56 років. У шлюбі жили з 2003-го.

"Ми з Андрієм завершили великий і чудовий етап нашого життя. Це рішення було прийняте давно і обопільно. Ми залишаємося друзями. Можете не соромлячись кликати нас обох у гості. Ми прийдемо", — написала Тала Калатай на своїй сторінці у "Фейсбуку".

Калатай і Слободян познайомилися 2002-го. Андрій тоді був продюсером каналу "Тоніс". Тала прийшла на кастинг ведучої прогнозу погоди.

— Перший крок зробила сама — запросила Андрія в театр, — каже жінка. — Із цього почався наш роман. Коли зрозуміли, що в нас все серйозно, вирішила розказати мамі. Їй було важко змиритися з моїм вибором, адже Андрій набагато старший. Вона плакала, намагалася мене відмовити.

Для обох цей шлюб став першим.

— Талу постійно ревнував, бо вечорами часто бувала на тусовках. Навіть через найбезглуздішу ситуацію міг влаштувати сварку. Із часом почав розуміти, що приводів для ревнощів немає. Лише тоді заспокоївся, — говорить Андрій Слободян.

Подружжя виховувало доньку 13-річну Марію та сина Макара, 4 роки. Діти залишаться з матір'ю.

— Коли Андрій десь гуляє з дітьми, його часто вважають їхнім дідусем, — розповідає Калатай. — Якось пішли з Машею в поліклініку. Вона плакала, а лікар заспокоював: "Дивися, який у тебе хороший дідусь". Донька втерла сльози і сказала: "Не дідусь, а тато!"

Зараз ви читаєте новину «Тала Калатай розлучилася після 15 років шлюбу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі