понеділок, 12 січня 2009 18:10

Сина Василя Ліванова підозрюють у вбивстві

  Сценариста Бориса Ліванова (на фото праворуч) дратувало, коли його порівнювали з батьком, актором Василем Лівановим
Сценариста Бориса Ліванова (на фото праворуч) дратувало, коли його порівнювали з батьком, актором Василем Лівановим

На Новий рік арештували 34-річного Бориса Ліванова. Сина російського актора Василя Ліванова, 73 роки, запідозрили у вбивстві 31-річного москвича Ігоря Хромова.

Чоловіки разом зустрічали 2009-й у квартирі спільного знайомого Дмитра Горохова, 30 років, у будинку N7 по вул. Дружби в підмосковному місті Хімкі.

Міліціонери кажуть, що гулянка тривала до дев"ятої ранку. Потім Ліванов і Хромов пішли до магазину по горілку. Горохов схопив кухонну сокирку для розрубування м"яса й вибіг за гостями на сходи. Пригрозив їм, щоб не поверталися. Почали битися. Ліванов вихопив сокиру й кілька разів вдарив нею Хромова. Тіло загиблого залишили на сходах між шостим і сьомим поверхами.

— Я зранку пішов сміття винести. Дивлюся: хлопець у крові лежить! Спершу подумав, що він перебрав. А коли через 10 хвилин вийшов покурити, біля нього вже люди крутилися. О десятій приїхала міліція. Одразу вимкнули ліфт, бо весь у крові був, — розповідає сусід Дмитра Горохова. — Із квартири Дімки вивели мужика — п"яний у дим! Потім, коли допитували свідків, нам сказали, що це син артиста Ліванова.

Три роки тому Бориса Ліванова звинувачували у спробі вбивства. Його батько кілька разів просив міліціонерів захистити себе та дружину від побоїв сина.

— Я боюся Бориса, — казав Василь Ліванов. — Він часто кидається з кулаками то на матір, то на мене. Син чомусь сердитий на нас. Йому здається, що наша слава заважає йому розвиватися. Через це часто випиває.

Борис Ліванов шість років тому писав сценарії та грав у московських театрах. Його звільнили через пиятику. Бориса дратувало, коли журналісти порівнювали його талант із батьковим.

Зараз ви читаєте новину «Сина Василя Ліванова підозрюють у вбивстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі