четвер, 26 березня 2020 06:05

Світлана Баліцька виграла 250 гривень

Автор: Фото надане Світланою Баліцькою
  Світлана Баліцька з села Липники Пустомитівського району на Львівщині працювала в будинку для літніх людей 25 років
Світлана Баліцька з села Липники Пустомитівського району на Львівщині працювала в будинку для літніх людей 25 років

— Гроші від редакції отримала недавно. Це перший виграш у житті. Усе витратила в аптеці, бо відходжу після операції, — каже 60-річна Світлана Баліцька з села Липники Пустомитівського району на Львівщині.

Передплатила "Газету по-українськи", відправила копію квитанції на адресу редакції та виграла 250 грн.

Світлана Баліцька працювала на автобус­ному заводі у Львові експедитором.

— Коли вийшла заміж, повернулася в своє село. Народила сина. Після декрету влаштувалася в будинок для літніх людей. 25 років дбала про них. Важко було дивитися, коли діти відмовлялися від батьків, а старенькі потрапляли до нас. Я доглядала і за тяжко­хворими. Тепер маю проблеми з хребтом та інвалідність, — розповідає Світлана Олексіївна.

40 років живе у шлюбі з чоловіком 65-річним Василем Олексійовичем.

— Василь — із сусіднього села. Познайомилися з ним на танцях. Він працював механіком, трактористом. Виховали сина Володимира. Із сім'єю живе окремо, займається меблями. Невістка Марія — у декретній відпустці з 2-річним Андрійком. Мають ще Іринку, якій 8 років. Я захоплююся вишивкою. Раніше вишивала хрестиком. Як вийшла на пенсію, узялася за бісер. Створюю ікони. Деякі залишаю собі, інші дарую знайомим. На одну витрачаю кілька тижнів, — говорить Світлана Баліцька.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Баліцька виграла 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі