пʼятниця, 08 грудня 2017 05:11

Світлана Лизак виграла 500 гривень

Автор: Фото надане Світланою Лизак
  Світлана Лизак із села Антонівка Жидачівського району на Львівщині передплачує ”Газету по-українськи” чотири роки
Світлана Лизак із села Антонівка Жидачівського району на Львівщині передплачує ”Газету по-українськи” чотири роки

— Коли відправила квитанцію про передплату, щоразу в газеті переглядала списки переможців. Дуже сподівалася на виграш. Одного разу таки знай­шла себе, — розповідає 39-річна Світлана Лизак із села Антонівка Жидачівського району на Львівщині.

Вона передплатила "Газету по-­українськи" на рік і виграла 500 грн.

— Коли отримала гроші, купила сину в школу рюкзак. "Газету ­по-­українськи" наша сім'я передплачує чотири роки. Люблю читати про людські долі. Газета не нав'язує своєї думки, а викладає факти. Чого не можу сказати про деякі місцеві видання, — говорить Світлана Лизак.

Живе із сином 17-річним Іваном і батьками 68-річним Андрієм Васильовичем та Ольгою Михайлівною, 66 років. Працює в Жидачеві на фірмі з виробництва паперових мішків для будматеріалів.

— 14 років контролюю якість готової продукції. Хоча вчилася в Івано-Франківському технікумі на відділенні пасажирських і вантажних перевезень. Отримала спеціальність технік-організатор. Коли закінчила, був занепад транспортних підприємств. Зараз помаленьку відновлюються. Але міняти роботу не хочу. У нас хороший колектив, — каже Світлана Лизак.

У 25 років вона розлучилася.

— У чоловіка з'явилася друга жінка. Дружина це ­завжди відчуває. Спочатку вірити не ­хотілося. Але правда є правда. Хоч і ­гірка. Зараз та рана затяглася і не болить. А тоді було важко ­пережити. Але не в моїх правилах ­тримати людину біля себе. ­Відпустила. У нього тепер інша сім'ї. Росте донька. Років на три молодша за мого сина.

— Я свого Іванка хотіла назвати Богданом. Народився 18 січня перед днем ангела Івана. Хоча мав з'явитися на світ на початку лютого. До 3 років Іванко був непосидющий, як Петрик П'яточкін із мультфільму. А зараз — золота дитина. Вчиться добре. Закінчує 11-й клас. Планує бути айтішником, — говорить Світлана Лизак.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лизак виграла 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі