пʼятниця, 25 червня 2010 05:33

Сурогатну матір для молодшого сина Джексон вибрав за каталогом

Автор: фото: AP/Carlos Osorio
  Плакат, підписаний фанатами Майкла Джексона, в Музеї афро-американської історії в Детройті. 7 липня в Лос-Анджелесі на церемонію прощання із королем поп-музики зійшлися 18 тисяч людей
Плакат, підписаний фанатами Майкла Джексона, в Музеї афро-американської історії в Детройті. 7 липня в Лос-Анджелесі на церемонію прощання із королем поп-музики зійшлися 18 тисяч людей

У 36 років Майкл Джексон одружився з дочкою Елвіса Преслі, 26-річною Лізою Марією Преслі. Вони почали зустрічатися 1993-го, коли співака судили за розбещення неповнолітнього. Ліза Марія підтримувала друга. Якось він зателефонував їй: "Ти вийшла б за мене заміж?" Вона погодилася. Одружилися таємно в Домініканській республіці.

Співак хотів, щоб Ліза Марія народила дитину. Сподівався, що його та дідові гени дадуть малюкові ідеальний голос. Преслі довго не могла завагітніти. Згадувала, що Джексон через це засмучувався. Від штучного запліднення відмовився, хотів щоб дитя було зачате природнім шляхом.

— Ліза вважає, що це потребує часу, — розповідав Майкл. — Але я його не маю.

За два роки вони розлучилися. У шлюбі з іншим чоловіком Преслі народила двох дітей.

За рік Майкл одружився з медсестрою 37-річною Дебі Роу. Познайомилися в кабінеті дерматолога. Весілля організували в номері готелю в австралійському Сіднеї. Після церемонії наречені розійшлися спати кожен у свій номер. На момент одруження Дебі, ймовірно, була вагітна. Вона народила сина Майкла Джозефа та дочку Паріс Майкл Кетрін. За три роки, 1999-го, вони розлучилися. Дебі відмовилася від батьківських прав. Співак залишив їй особняк за $2 млн й обіцяв щорічно виплачувати $900 тис. Аліменти припинилися, коли Дебора почала давати інтерв"ю про життя із Джексоном.

У біологічному батьківстві Майкла сумнівалися через стан його здоров"я. Після смерті співака Дебора казала, що вона як сурогатна матір виношувала дітей від іншого чоловіка.

Наймолодшого сина — Принца Майкла — виношувала невідома жінка. Кажуть, співак ніколи з нею не зустрічався, а вибрав через каталог.

Зараз ви читаєте новину «Сурогатну матір для молодшого сина Джексон вибрав за каталогом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі