вівторок, 09 жовтня 2012 07:15

Сумська носить шість перук

Автор: фото з сайта www.hairlife.ru
  Акторка Ольга Сумська у чорній перуці. Коли одягає її, друзі думають, що підстриглася або пофарбувалася
Акторка Ольга Сумська у чорній перуці. Коли одягає її, друзі думають, що підстриглася або пофарбувалася

— За цей рік знялася у шести фільмах. Якби не використовувала перук, загробила б власне волосся, — розповідає акторка Ольга Сумська, 46 років.

Уперше перуку вдягла після інституту, коли грала танцівницю Ізабеллу в "Запрошенні до замку" у столичному Театрі російської драми. — Моя перука була шикарна, з довгими білими локонами. Чула, як глядачі у перших рядах перешіптуються: "Боже, какие у нее шикарные волосы!". Маю шість перук, п'ять шиньйонів і чотири треси — тоненькі нитки, до яких прикріплені пучки із семи-восьми волосин. Треси вплітають у власне волосся, й воно видається густішим. Зберігаю все це в оксамитових та шовкових торбинках у шафі. Перуки бажано одягати на болванку, але тоді для них треба окрема кімната.

На чистку в салони штучне волосся не ношу, сама мию, вичісую і сушу. Купую, коли випадає нагода взяти задешево. Коли знімалася в "Роксолані" на Ялтинській кіностудії, за копійки взяла у гримера волосся Роксолани. Страшно уявити, скільки зараз коштують шикарні русяві коси.

Недавно актриса знялася у російському фільмі "Остання роль Рити". У стрічці чотири рази змінює колір волосся. З'являється у кадрі рудою, білявкою, брюнеткою і русявою.

— У Москві модно приходити на зйомки із власним накладним волоссям. У місцевих гримерів воно називається "екстеншен". Приходжу на зйомку, а гример питає: "Оля, у вас экстеншен есть?". Кажу: "Може, і є, ви поясніть, що це таке".

Знайомі часто не можуть відрізнити, у перуці я чи пофарбувалася. Прийшла на "Людину року" в чорній перуці. Руслана (співачка Руслана Лижичко. — "ГПУ") каже: "Вау, супер, Олю, класний колір!". Коли дізналася, що перука, не повірила. Довго мацала волосся і придивлялася.

Зараз ви читаєте новину «Сумська носить шість перук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі