пʼятниця, 13 серпня 2010 12:24

Софія Ротару їздила на риболовлю до Монте-Карло

  ”День народження мама відзначає двічі — 7 і 9 серпня, — каже син співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко.  — Паспортистка помилково записала у її паспорті 9 число”
”День народження мама відзначає двічі — 7 і 9 серпня, — каже син співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко. — Паспортистка помилково записала у її паспорті 9 число”

7 серпня співачка Софія Ротару відзначила 63-річчя.

— День народження мама відзначає двічі — 7 і 9 серпня, — каже син і продюсер 39-річний Руслан Євдокименко. — Паспортистка помилково записала у її паспорті під датою народження 9 число. Відтоді й повелося святкувати іменини двічі. Цього року мама відмовилася від пишних урочистостей. Поїхала до Монте-Карло зі мною, моєю дружиною, внуками Толею і Сонею. Ще запросили двох маминих сестер, Ліду й Ауріку. Мама дуже любить рибалити. Зробив їй сюрприз — запросив на рибалку.

Іменинниця й гості на кілька годин орендували яхту.

— Вийшли на яхті у відкрите море, — згадує Софія Михайлівна. — Я трохи порибалила. Багато хто питає, як у мене вистачає терпіння сидіти по кілька годин із вудкою. Я з цим чудово справляюся. Коли Руслан був маленьким, мені потрібно було набагато більше терпіння, щоб зв"язати йому кофтинки. Риболовля — це моє хобі з дитинства. Мої сестри теж люблять рибалити.

За словами співачки, на природі їй найкраще вдається знімати стрес і втому.

— Річка та поплавці іноді мені сняться. Пам"ятаю, ходила рибалити, навіть коли була на дев"ятому місяці.

Зараз ви читаєте новину «Софія Ротару їздила на риболовлю до Монте-Карло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі