вівторок, 01 березня 2016 06:40

Сніжана Єгорова хоче позбавити Антіна Мухарського батьківських прав

Автор: ФОТО З САЙТА www.onlynew.info
  ­Шоумен Антін Мухарський із колишньою дружиною Сніжаною Єгоровою мають трьох дітей. Ті живуть із матір’ю
­Шоумен Антін Мухарський із колишньою дружиною Сніжаною Єгоровою мають трьох дітей. Ті живуть із матір’ю

Телевізійні зірки 47-річний Антін Мухарський і Сніжана Єгорова, 44 роки, офіційно розлучилися 16 лютого. Про це повідомила жінка.

Чвари між ними тривають із 2014-го. Тоді стало відомо, що Антін залишив родину й живе з мистецтвознавцем Єлизаветою Бєльською, 28 років. Єгорова звинувачувала Мухарського, що той не допомагає утримувати їхніх спільних дітей — 3-річного Івана, Аріну, 5 років, та 9-річного Андрія. Хоче змусити його платити аліменти.

— Я не планую відступати, — сказала після розлучення жінка. — Не хочу власними руками грабувати своїх дітей. Мій колишній чоловік може платити, повинен платити, якщо він — батько.

Мухарський говорить, що справно сплачує аліменти. Однак Сніжана Єгорова зібралася позбавити його батьківських прав. Для цього наприкінці січня звернулася до суду.

— Чи може позбавити батька його прав жінка, яка 2004‑го вбила нашу ненароджену дитину, викликавши штучні пологи на п'ятому місяці вагітності? А також жінка, яка 7 січня 2013 року після телефонної сварки у нетверезому стані намагалася втопити у ванні нашого 9-місячного сина? — написав у соцмережі Антін Мухарський.

Від першого шлюбу із режисером Семеном Горовим Єгорова має доньок 23 і 18 років.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Єгорова хоче позбавити Антіна Мухарського батьківських прав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі