середа, 18 жовтня 2017 06:10

"Схудла на вісім розмірів. У зимове пальто можу загорнутися двічі"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

— Ради мужа похудела на 70 килограммов. Но через год сама подала на развод, — каже дизайнер сайтів 30-річна Олена Ляпіна з Одеси. 30 серпня розлучилася з чоловіком, програмістом Єгором. Суд змусив його виплатити дружині 100 тис. грн моральної компенсації.

Олена та Єгор познайомилися в "Макдональдзі".

— Виявилося, що він теж любитель фаст-фуду, — розповідає Інна телефоном. — Зійшлися одразу: обох цікавили розробки комп'ютерних програм. Допомагали одне одному по роботі. За місяць почали жити разом. А за рік одружилися. Єгор — єдиний син у батьків. Вони подарували йому двокімнатну квартиру з ремонтом. Свекруха раз на тиждень приходила готувати їсти. Хотіла, щоб син правильно харчувався. В інші дні були піца, фаст-фуд і пиво. Не парилися з цього приводу, бо добре заробляли. Працювали в окремих кімнатах. Часто в соцмережах просили одне одного приготувати чай або каву.

За три роки подружнього життя обоє набрали зайву ­вагу. Олена важила 140 кг, Єгор — 180.

— Я стала нецікавою для чоловіка, — продовжує. — Коли лягали в ліжко, Єгор одразу розвертався. Вдавав, що спить. Під іншим ніком зареєструвалася в соц­мережі, виставила фото сексуальної блондинки. Почала переписуватися з Єгором. Спочатку вдавала клієнтку, потім взялася відверто фліртувати. Єгор написав, що має дружину. Зізнався: "Але вона перестала мене приваблювати через надмірну вагу". Саме тоді моя сестра виходила заміж. Покликала на весілля. Я хотіла вдягнути сукню, що купила півроку тому. Та натягти її на себе не вдалося. Чоловік теж не вліз у свій костюм. Тоді побилися об заклад, що кожен за рік скине половину ваги. Оформили все письмово. За договором, той, хто програє, має виплатити іншому моральну компенсацію — 100 тисяч гривень. Сума невелика. Такі гроші заробляємо за два місяці.

Подружжя викинуло з холодильника майонези, кетчупи, соуси та цукерки. Вживали капусту та варене м'ясо. Олена почала бігати вранці.

— Єгорові схуднення давалося легше. За перший місяць без особливих зусиль він скинув 7 кілограмів, — говорить Олена. — Для мене ж це була мука. Мріяла про пельмені, вареники та смажену картоплю. Іноді зривалася. Могла накупити булок і цукерок та запихатися ними дорогою додому. Почала худнути після того, як записалася на румбу. Тренер склав графік харчування. Їла багато індичатини. Вона корисніша за курятину й надовше втамовує голод. Пила багато води.

За рік Олена скинула 70 кг.

— Хотіла й чоловіка записати на танці, та він відмовився. Мовляв, схудне й без цього. Але невдовзі Єгор повернувся до шкідливої їжі й набрав ще більше ваги.

Коли стала стрункою, на мене почали звертати увагу чоловіки. Часто підходили знайомитися під час ранкових пробіжок. Недавно до нас на танці прийшов новенький. Поставили з ним у пару. З Єгором стало нецікаво. За рік після закінчення спору подала на розлучення. Компенсацію витребувала спеціально. Хочу, щоб колишній чоловік звернув на себе увагу. Та й новий гардероб мені потрібен. Схудла на вісім розмірів. У зимове пальто можу загорнутися двічі. Свекруха кілька разів просила забрати заяву. Казала, травмую її хлопчика. На суді дізналася, Єгор завів нову подружку, пухкеньку. Вона має свій цех із випічки солодощів.

Зараз ви читаєте новину «"Схудла на вісім розмірів. У зимове пальто можу загорнутися двічі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі