вівторок, 10 грудня 2019 05:45

Сергій Смірнов помер за кермом

За кліриком луцького храму Великомучениці Катерини 58-річним Сергієм СМІРНОВИМ справили дев'ятини. 23 листопада він повертався додому після молитовних заходів пам'яті жертв Голодомору. Його авто врізалася в дерево.

— Отець Сергій того дня недобре почувався, — розповідають у Волинській єпархії Православної церкви України. — Радили викликати "швидку", та він казав, що вдома перепочине і все минеться. Коли був за кермом, стався серцевий напад. Він помер. Машина з'їхала на узбіччя. Зупинилася, коли врізалася в дерево.

Сергій Смірнов народився в Луцьку. Після закінчення школи працював на Луцькому електроапаратному заводі. Згодом пішов у військо. Був командиром взводу.

— Священиком він вирішив стати 2013-го після того, як поховав дружину, — кажуть в єпархії. — Закінчив Волинську православну богословську академію. З 2017 року отець Сергій служив у храмі Великомучениці Катерини. Любив працювати з молоддю, був хорошим проповідником.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Смірнов помер за кермом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі