середа, 02 червня 2010 00:15

Сергій Лоб виграв півмільйона гривень

Автор: фото з сайта www.kanalukraina.tv
  Учасник шоу ”Народна зірка” Сергій Лоб з Кременчука виконує пісню Філіпа Кіркорова ”Жестокая любовь” зі співачкою Ольгою Поляковою. Він досі не отримав виграні на шоу гроші
Учасник шоу ”Народна зірка” Сергій Лоб з Кременчука виконує пісню Філіпа Кіркорова ”Жестокая любовь” зі співачкою Ольгою Поляковою. Він досі не отримав виграні на шоу гроші

0,5 млн грн отримає 21-річний Сергій Лоб із Кременчука за перемогу в шоу "Народна зірка" на телеканалі "Україна". Він два місяці у дуеті зі співачкою Ольгою Поляковою, 26 років, співав українських і російських пісень.

— Гроші обіцяли дати через місяць. Не маю ділити виграш з Олею, але думаю їй якось віддячити. Може, щось подарую або віддам якийсь відсоток. У Київ збираюся переїхати.

Співачка Гайтана порадила Сергієві на виграні кошти купити квартиру і здавати її в оренду.

— Каже, так більше зароблю, ніж у шоу-бізнесі. Але краще спочатку винайматиму. Бо як витрачу всі гроші на житло, залишуся без перспектив. Батько радить пустити виграш на шоу-бізнес, а мама просить поїхати відпочити. А решту лишити про запас.

Співаки обирали пару серед учасників. Сергія захотіли за партнера Альона Вінницька і Гайтана.

Гайтана порадила купити квартиру і здавати її в оренду

— Ольга Полякова взяла Олександра Кузьміна, але режисери поставили її зі мною. Вона істерики закатувала, ногами тупала. Вирішувала, що мені підходить, а що ні. Після третього туру підійшла до режисера Максима Паперника, поцілувала в щоку і подякувала, що поставив її зі мною.

Найважче Сергієві далося виконання пісні Філіпа Кіркорова "Жестокая любовь".

— Режисери на репетиціях просили, щоб уявив себе закоханим. А я не зміг, бо ніколи не кохав. Дівчини не маю. Олю Полякову цілував хіба в щоку. Вона мене познайомила зі своїм чоловіком Вадимом і донькою Марією. Чоловік дуже балакучий. Тільки такий може бути з нею поруч. Я б не зміг.

Ольга запросила Сергія в гості, пригощала млинцями з полуничним варенням.

— Хвалилася, що сама з клубніки зробила. Спочатку соромився, але не помітив, як з"їв цілу баночку. А чаю навіть не попробував. Узагалі ми жили на олімпійській базі в Кончі-Заспі. Годували нас у їдальні, як спортсменів. Кожного дня давали порцію червоної ікри. Усі віддавали мені сирники, бо я люблю молокопродукти. Сиджу перед п"ятьма порціями сирників і балдєю.

Перемогу відсвяткував удома з батьками Віктором і Тетяною та братом Віталієм.

— Мама приготувала мій улюблений салат "шубу", для батька — улюблену рибу. Друзі вимагають, щоб виставлявся. Незручно в батьків на гулянки гроші брати. Усі свої заощадження на СМС витратив. Відправив за себе повідомлень на 1,5 тисячі гривень.

Сергієві батьки торгують біодобавками та косметикою.

— Тато військовий у запасі, мама працювала у відділі культури готелю. Вони бізнесмени середнього достатку. Не так, щоб щодня машини міняти, але 100–200 гривень на "погулять" дають. Талант мені передався по лінії батька. Його брат, артист Державної капели бандуристів Петро Довбня, викладає вокал в педагогічному університеті Драгоманова. Я став знаменитим. Обігнав учора двох дівчат, а вони мені вслід: "Серьожа?" Зупинився, ми познайомилися. У Кременчуці зараз усі обговорюють мою перемогу.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Лоб виграв півмільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі