вівторок, 04 липня 2017 06:25

"С нашими зарплатами доедем только до польской границы, а дальше — бомжевать по Европе"

1 червня біля Кирилівської церкви кілер Артур Денісултанов-Курмакаєв намагався вбити чеченського військового Адама Осмаєва. Представився іноземним журналістом. Під час зустрічі вистрелив Осмаєву у груди. Дружина військового Аміна Окуєва з нагородного пістолета випустила чотири кулі в нападника. Обоє вижили.

"Провентеліровавши в реанімації штучно легені, продирявлений кілька разів кулями кілера міжнародного масштабу, Адам Осмаєв уже як огурчик. Уже виписався з лікарні. Вже в окопах. І це всього лише за чотири дні. Як казав Маяковський, "гвозди бы делать с таких людей".

Сергій Гляненко, "Фейсбук"

8 червня Верховна Рада ухвалила за основу законопроект про державні фінансові гарантії медичних послуг. Держава платитиме лікарям за надані медичні послуги, а не за "утримання ліжок". За кожного пацієнта, який підписав з ним договір, лікар отримуватиме 210 грн на рік.

"Медреформу проведуть за зразком нової поліції: вилікують за допомогою селфі, розіб'ють 64 відсотки "швидких" за рік, запропонують лате замість ліків, запишуть скарги і поїдуть назавжди".

Віталій Дудін, "Фейсбук"

11 червня 34 країни відкрили безвізовий режим для українців. "Прощай, немытая Россия, страна рабов, страна господ", — цитував президент Петро Порошенко поета Михайла Лермонтова під час свого виступу на святковому концерті "Безвіз" на Європейській пл. у Києві. За два тижні кордон перетнули 741 795 громадян. 33 українців до країн Євросоюзу не пустили.

"Якби не президент Петро Порошенко, так і не знала б, що Лермонтов — українець, який написав вірш про наш безвіз. Пропонуємо президенту і далі цитувати російських класиків. Вдало виходить. Як процитує, то Росія забороняє свого ж поета".

Ольга Грановська, "Фейсбук"

"Те, кто мог себе позволить поехать в Европу — ездил спокойно и без безвиза, а те, кто не мог позволить — не поедет и сейчас. Да, это круто, но это все же мелочь, которую раздули до уровня "достижение №1". Дайте людям достойные зарплаты, достойную медицину, инфраструктуру и возможность накормить и одеть детей. После этого и радуйте всякими бонусами и плюшками типа безвиза".

Євген Яковлєв, "Фейсбук"

"Верните назад визы, тарифы в 20–30% от зарплаты, курс дол­лара 1 к 5, прожиточный минимум в 100 долларов, мою работу и зарплату в 500 долларов. Зачем мне этот сра… ый безвиз? В 2008 году я свободно мог позволить себе купить визу и поехать в любую страну. Снова народ кинули и развели. С нашими зарплатами доедем только до польской границы, а дальше — бомжевать по Европе".

Олександр Скубченко, "Фейсбук"

Секретар РНБО Олександр Турчинов анонсував підготовку уточненого законопроекту "Про відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями Донецької і Луганської областей". За ним АТО завершать, а на окупованих територіях запровадять воєнний стан.

"Нарешті! Всі, хто довгими фейсбучними вечорами: нив "чому АТО"; запитував "коли буде воєнний стан; погрожував із диванів і закордонів розстрілом командирам, які "не дають нам стріляти"; обіцяв побігти у військкомати, як тільки настане "справжня" війна; розказував, як насправді треба воювати! Ваш зоряний час уже знайшов ваш під'їзд і шукає поверх".

Тарас Гривуль, "Фейсбук"

"Після проведення тестового визначення рейтингу кандидатів у президенти України, щоб з тріском не програвати вибори, товарісчь Порошенко анонсував припинення АТО і запровадження воєнного стану на окупованих територіях. Звісно, тепер вибори відмінять. Порошенко і далі знищуватиме країну".

Олександр Семененко, "Фейсбук"

22 червня затримали головного редактора інтернет-видання "Страна.ua" Ігоря Гужву. Його підозрюють у вимаганні та отриманні хабара в розмірі $10 тис. від нардепа-радикала Дмитра Лінька.

"Чинній українській владі абсолютно начхати на справжніх ворогів України. Все змінюється, коли вони стають її особистими ворогами. Історія з Гужвою — саме такий випадок. Коли він вів інформаційну війну проти України, до нього не було ніяких претензій. Коли ж публікації його сайту почали шкодити особисто режиму Порошенка, на Гужву відкрили полювання усі правоохоронні органи".

Радислава Огинська, "Фейсбук"

24 червня під час відкриття нового прикордонного відділу "Тополі" на Харківщині секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що росіян на територію України впускатимуть лише за біометричними паспортами. Додатково перевірятимуть відбитки пальців або сітківку ока.

"Вирішили ще один вид корупції ввести в Україні, аби тільки не вводити візовий режим для кацапні? Досить вивертів".

Леонід Харченко, "Фейсбук"

Зараз ви читаєте новину «"С нашими зарплатами доедем только до польской границы, а дальше — бомжевать по Европе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі