середа, 27 жовтня 2010 03:15

Руслана Писанка підробляє моделлю

У приміщенні вінницького муздрамтеатру ім. Садовського моделі готуються до виходу. 23 жовтня тут відбувся фестиваль моди "Вінницький подіум "Осінь—зима 2010–2011". Колекції показали 20 дизайнерів. Троє приїхали з Києва.

— Ми з ранку нічого не їли. Навіть чаю не пили. Треба, щоб фігура була бездоганною. Можу дозволити собі тільки жувальну гумку, — розповідає російською вінничанка 19-річна Оля Сухоносова. Бризкає лаком волосся.

Поряд одягається 18-річна Олена Шевченко:

— Я спеціально не худну. Багато рухаюся, хвилююся, з мене постійно виходить багато енергії. А їм нормально. Дві години тому були бутерброди із сиром і ковбасою та творог. На вечерю плануємо курочку-гриль.

У сусідній гримерці чепуряться київські моделі. Їх привезли столичні дизайнери. Троє дівчат дрімають на канапі. Решта — гримуються.

— Не виспалися, бо встали в п'ять ранку, — кажуть. — За один вечір у Вінниці кожна отримує гонорар 500–600 гривень. У Києві — втричі більше.

У дівчат на голих руках виступила "гусяча шкіра". Глядачі у залі сидять у верхньому одязі. За квитки до ложі-бенуар заплатили по 50 грн, на балкон другого поверху — 30 грн.

Вінницька дизайнерка Ольга Рудченко презентує колекцію зимового одягу. За лаштунками російською сварить модель:

— Чому ти не зафіксувалася на 5 хвилин? Ти ж казала, що все знаєш! Не розстібнула пальто до кінця. Не показала свою гарну прикрасу. Двієчниця!

Дизайнер 32-річний Олександр Очеретний виглядає телеведучу Руслану Писанку, 44 роки. Вона має вийти на подіум у його сукні.

— Моя колекція є новим диханням моди 1950-х. Жінка має бути максимально жіночною та витонченою незалежно від віку. Писанку я одягну в чорну сукню з корсетом, оздоблену французьким мереживом та камінням Сваровські. Зачіска у неї буде також в стилі 1950-х із невеликою інтерпретацією сьогодення. Працюю виключно із жінками. Старався робити акцент на тонку лінію та пишні "пачечки". Треба, щоб жінка була схожа на пишну квітку. Руслану прошу дефілювати на моїх колекціях, бо вона речі наповнює життям. До того ж у цьому сезоні модні пишні форми, як у неї.

Дзвонить мобільний. Модельєр каже, що це Писанка. Біжить зустрічати її до чорного входу.

У перерві обабіч подіумної доріжки розставляють 60 стільців для гостей Олександра Очеретного. Це здебільшого молоді жінки.

— Я три роки в нього обшиваюся. — каже вінничанка Оксана Кулик, 35 років. — Моя улюблена річ — шовкова гіпюрова блуза. Придбала її у нього всього за 500 гривень. Недавно терміново замовляла дизайнеру чорну сукню собі на день народження та капелюшок. Була схожа на королеву.

Останньою на подіум виходить Руслана Писанка. Шле присутнім повітряні поцілунки. У Писанки темне накручене волосся. Вбрана у вечірнє чорне плаття із білою вставкою на корсеті. На лівому плечі дві великі білі квітки та дві маленькі чорні. Ходить подіумом 5 хв.

— У такій сукні я готова йти навіть на прийом до президента, — всміхається. — Радо залишу її собі.

Зараз ви читаєте новину «Руслана Писанка підробляє моделлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі